Ana sayfa Dizi Fragmanları Oyuncu kadrosuyla göz kamaştıran Hamlet dizisinin yayın tarihi netleşti!

Oyuncu kadrosuyla göz kamaştıran Hamlet dizisinin yayın tarihi netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni platformlardan olan GAİN tarafından hazırlanan Hamlet isimli dizinin yayın tarihinin Ekim ayı olarak açıklanması hayranları bir hayli heyecanlandırdı.

Avrupa’nın dizilere odaklanan en büyük festivali Series Mania’da Uluslararası Yarışma bölümünün 8 finalistinden biri olan Hamlet için geri sayım başlatıldı. GAİN Platformu tarafından dizinin Ekim ayında izleyici ile buluşacağı bilgisi paylaşıldı.

Elit İşçan ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da bir hayli etkileyici isimlerden oluşuyor.

Oyuncu kadrosuyla göz kamaştıran Hamlet dizisinin yayın tarihi netleşti! 7

Şebnem Bozoklu, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Murat Kılıç, Çiğdem Selışık Onat, Cihat Tamer, Serdar Orçin, Emrullah Çakay ve Mustafa Alabora dizinin ses getirecek kadrosunu oluşturuyor.

Yönetmen Kaan Müjdeci olay yaratacak ilk dizisinin çekimleri Haziran ayında tamamlandı ve çekimler 2,5 ay sürdü.

Müjdeci’nin Shakespeare’in ölümsüz eseri “Hamlet”ten uyarladığı ve yönetmenliğini üstlendiği dizinin çekimleri Büyükada’da gerçekleştirildi.

Hamlet dizisi, yaşanmış bir hikâyeden yola çıkarak Büyükada’daki “fayton krallığı” üzerinden hayatın ve Türkiye’nin inanılmaz görünen, absürt ve çarpıcı gerçeklerine ışık tutacak.

İstanbul Büyükada’da, 81 atın topluca gömüleceği bir gece, faytonların sahibi olan adam öldürülür. Katilse erkek kardeşidir. Maktulün genç kızı, babasının katilini bulmak ve karanlık ilişkileri ortaya çıkarmak için bir intikam planı hazırlar: Şüpheli olan herkesi TV’nin en meşhur reality show’unda, sahnede buluşturacaktır.