Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol dizi buluşması gönül kırıklığını hatırlattı!

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol dizi buluşması gönül kırıklığını hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar yayınlanan diziler içinde en iyi çiftler arasında İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay’ı da gösterebilirsiniz… Zira iki ünlü oyuncunun ne kadar iyi uyuma sahip oldukları 2017-2018 sezonunda yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisiyle ortaya çıkmıştı.

Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon ikilisinin hikayesini yazdığı, Kanal D ekranında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk, 16 Ekim 2017 tarihinde izleyicilerle buluştu. Dizi çok sevildi ve izleyiciler Ferhat ile Aslı’nın hikayesine tutuklu kaldı. Ancak ah o reytingler yok mu, dizinin ardında milyonlarca gözü yaşlı izleyici bıraktı.

Siyah Beyaz Aşk’ın 28 Mayıs 2018 tarihinde final yaptığında dizinin tutkunlarının isyanı sosyal medyayı kaplamıştı. Dizi toplam 32 bölüm ekranda kaldı ama hala akıllardan çıkmadı. İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay ikilisinin yeniden ne zaman buluşacaklarını soranlar da çoktu. İşte yeni buluşma 2021 yılında gerçekleşecek. O günlerde kalbi kırılan Siyah Beyaz Aşk hayranları için iki ünlü isim bu sefer Netflix projesi ile kalplere girmeye çalışacak.

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol dizi buluşması gönül kırıklığını hatırlattı! 13

Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Mehdi karakterine veda eden İbrahim Çelikkol, en son Babil dizisinde İlay karakterini canlandıran Birce Akalay ile yeniden buluşuyor.

Deniz Yorulmazer’in yönetmen koltuğunda oturduğu Ay Yapım imzalı Kuş Uçuşu isimli dizi için Birce Akalay ve Miray Daner ile anlaşma sağlanmıştı. Son olarak İbrahim Çelikkol ile de anlaşıldığı ortaya çıktı.

Televizyon kanalındaki iki farklı kuşağın çatışmasını anlatan dizi, İbrahim Çelikkol – Birce Akalay partnerliğini özleyenler için bulunmaz nimet…