Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisine bir ünlü geldi, bir başka ünlü ayrıldı!

Mucize Doktor dizisine bir ünlü geldi, bir başka ünlü ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi değişim süreci yaşıyor… Bu sezon Reha Özcan’ın ayrılığının ardından Güneş karakterine hayat veren Korhan Herduran da yapıma veda eden isimler arasında yer almıştı.

Fox TV’nin sevilen dizisinde yaprak dökümünün devam edeceği de biliniyordu. Ayrılan isimlere bir yenisi daha eklendi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Fırat Altunmeşe yapıma veda etti. Demir karakteri ile izlediğimiz oyuncu başarılı performanslar sergiledi. Demir sevilen bir karakterdi ve diziye renk katıyordu. Ancak artık Fırat Altunmeşe, Mucize Doktor ile hayranlarının karşısında olamayacak.

Oyuncunun ayrılmasının altında yine koronavirüs çıktı. Vakaların artması sonrası panik atak yaşadığı ortaya çıkan Fırat Altunmeşe’nin yapım şirketi ile görüştüğü ve bir süre çalışmaya ara verme isteğinin de kabul edildiği ortaya çıktı.

Mucize Doktor dizisine bir ünlü geldi, bir başka ünlü ayrıldı! 8

Altunmeşe’nin ayrıldığı Mucize Doktor’a yeni bir oyuncu transferi de çok ses getirdi. Leyla ile Mecnun dizisi hayranlarının akıllarından çıkmayan İsmail Abi karakterini yaratan Serkan Keskin, yine Fox TV ekranını tercih etti.

En son Öğretmen dizisinde Yılmaz karakterine hayat veren oyuncu, artık Mucize Doktor dizisinde hayranlarının karşısına çıkacak. Teşhis dehası Muhsin karakteri ile diziye katılan Keskin, izleyicilere de bir sürpriz yapacak.

Mucize Doktor dizisine bir ünlü geldi, bir başka ünlü ayrıldı! 9

Muhsin; çok büyük çelişkileri olan, kültürlü, takıntılı ama kapalı bir kutu gibi gizemli karakteriyle hastanenin ortasına ve Ali Vefa’nın (Taner Ölmez) hayatına bomba gibi düşecek.

Serkan Keskin, 8 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 57. bölüm ile birlikte dizinin hikayesinde yerini alacak.