Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay, Netflix dizisinde oynayacağı haberlerine noktayı koydu!

Birce Akalay, Netflix dizisinde oynayacağı haberlerine noktayı koydu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay, son olarak ekranlara Star TV’de yayınlanan ve 20. bölümde final yapan Babil dizisi ile gelmişti. İlay karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansıyla yine büyük beğeni toplamıştı. Kadrosunda Halit Ergenç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak gibi isimlerin yer aldığı dizi, izleyenler tarafından çok beğenilse de rakipleri karşısında beklenen reytingi alamayınca finale gitti.

Birce Akalay, dizinin final yapmasının ardından soluğu Bodrum’da aldı. Bir süre İstanbul’dan uzaklaşan ve dinlenen oyuncu, daha sonra geri döndü ve bu kez de Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan Dijital Sahne’nin ‘Hırçın Kız’ uyarlamasında Serkan Altunorak ile oynadı.

Akalay hayranlarını sevindirecek bir haber ise dün ortaya çıktı. Oyuncunun, Netflix için çekilecek olan bir dizide oynayacağı ile ilgili kulis haberleri gündeme geldi.

Ay Yapım imzalı dizide rol alacağı bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından paylaştı. Oyuncunun bu konuya vereceği yanıt ise merakla bekleniyordu.

Birce Akalay, sosyal medyada bir anda konuşulmaya başlayan bu gelişme karşısında aşağıdaki paylaşımı yaparak yeni dizisi ile ilgili olarak ilk yorumu da yapmış oldu.

Birce Akalay, Netflix dizisinde oynayacağı haberlerine noktayı koydu! 7

Oyuncu “Doğrudur” notu ile Netflix ve Ay Yapım’ı da etiketledi. Bir süredir gündemde olan Kuş Uçuşu isimli dizide oynayacağı öğrenildi oyuncunun.

Birce Akalay’ın rol alacağı dizinin senaryosunu ise Meriç Acemi yazıyor. 2021’de yayınlanması beklenen dizinin cast çalışmaları sürüyor. Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini yapacağı dizide, bir televizyon kanalında farklı yaş kuşakları arasındaki durumlara yönelik hikaye anlatılacak.

2007 yılından bu yana setlerde yer alan Akalay, ilk olarak Kader isimli dizide görünmüştü. Ardından Asi dizisinde Zeynep karakteri ile kendini gösteren oyuncu, Yer Gök Aşk dizisindeki Havva ile de akıllara yazıldı.

Ben Onu Çok Sevdim, Küçük Ağa, Evli ve Öfkeli, Hayat Bazen Tatlıdır, Siyah Beyaz Aşk, Ağlama Anne ve Babil ünlü oyununun yer aldığı diğer diziler oldu. Birce Akalay çeşitli sinema filmlerinde de rol aldı.