Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı ve dizi setlerinin gerçek yüzü işte bu! Farah Zeynep Abdullah çekti!

Masumlar Apartmanı ve dizi setlerinin gerçek yüzü işte bu! Farah Zeynep Abdullah çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Salı akşamları TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, bu hafta 25. bölümü ile ekrandaydı. İlk günden beri büyük bir merak ve heyecanla izlenen dizi, hikayesi kadar oyunculukları ile de çok konuşuluyor. Gerçek hayat hikayesinden alınmış olması da izleyenlerin daha çok ilgisini çekmekte.

Yeni sezonda Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinden sonra Camdaki Kız isimli hazırlıkları süren dizilerinin hikayelerinin gerçek hayatlara dayanması, bu yapımlara olan ilgiyi de arttırıyor.

Hepsi de Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının hayatlarından alıntılanan hikayeler ve senaryolar da bu hikayelerden yazılıyor.

Dizileri ekranda her hafta izleyip heyecanla karşısına geçip yeni bölümü de merakla beklerken, arka planda neler yaşandığı ile ilgili çok fazla bilgisi yoktu eskiden izleyicilerin.

Sosyal medyanın yaygınlaşması ve oyuncuların, dizi setlerinde çalışanların yaptıkları kimi paylaşımlar, arka plandaki zorlu, meşakkatli çalışmalar hakkında da bir fikir veriyor artık izleyenlere.

Yani bir hafta heyecanla beklediğimiz o dizileri, yaklaşık 5-6 gün süren çekim macerasında hiç bir şey o kadar kolay olmuyor! Her sahne için ayrı bir özen ve titizlik gerekiyor. Çoğu zaman bölüm yetiştirmek için oyuncularla birlikte tüm ekip de sabahlıyor ya da geç saatlere kadar çalışıyor.

Özellikle takipçi sayıları çok fazla olan ünlü isimlerin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda, kimi zaman gecenin bir yarısına kadar sette olduklarını gösteren paylaşımlar da buna bir örnek.

Ayrıca ekranın önünde görünen ile arka plandaki durum da çoğu zaman bambaşka! Çünkü kurmaca bir dünya sunuluyor izleyiciye.

Mesela buna çok güzel bir örnek geldi Masumlar Apartmanı dizisinin setinden. Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah paylaştılar.

Aşağıdaki fotoğrafı çeken kişi Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah. Daha önce de Ezgi Mola’yı aynı şekilde tabure üstünde uyuklarken yakalamıştı.

Masumlar Apartmanı ve dizi setlerinin gerçek yüzü işte bu! Farah Zeynep Abdullah çekti! 8

Bu kez Mola’nın yanında, dizide babasını oynayan usta isim Metin Coşkun da var. İki oyuncu, üzerinde dizideki kostümleriyle tabure üzerinde yorgunluktan uyuyakalmışlar.

Mola, bu fotoğrafı esprili bir dille yorumlasa da set gerçeklerini gösteren çok iyi bir örnek olmuş! İki oyuncu, belki de gecenin bir yarısında sahnelerinin çekimini beklerken yorgunluktan uyukluyorlar.

Bu sırada da içeride ya yeni bir sahne çekiliyor ya da ikilinin sahnesi için hazırlık yapılıyor. Biraz sonra sete çağrılacaklar ama kısa bir mola şekerleme yapma ihtiyacı duymuşlar bir taburenin üzerinde.

Ayrıca bir başka küçük detay daha dikkat çekiyor. Dizide titizlik hastası Safiye’nin evinin tertemiz olduğunu görüyoruz ekranda. Ancak yerdeki naylonun tozu, Ezgi Mola ve Metin Coşkun’un ayakkabılarındaki toz, oyuncuların o hengame içinde arka planda yaşanan zorlu koşulları da ortaya koyuyor…

İşte Farah Zeynep Abdullah’ın çektiği ve Ezgi Mola’nın da paylaştığı o fotoğraf:

Masumlar Apartmanı ve dizi setlerinin gerçek yüzü işte bu! Farah Zeynep Abdullah çekti! 9