Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay, Son Yaz dizisine yeni imajı ile geliyor!

Birce Akalay, Son Yaz dizisine yeni imajı ile geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle ikinci sezonuyla buluşacak olan Son Yaz dizisinin yeni transferlerinden birisi Birce Akalay oldu… Ünlü oyuncu televizyon ekranında en son geçen yıl Babil isimli Star TV dizisiyle yer almıştı.

İlay karakterini canlandıran Birce Akalay, kısa saçlarıyla dikkat çekmiş ve iyi bir oyunculuk sergilemişti. Ünlü oyuncu sonrasında Netflix için Kuş Uçuşu dizisinin çekimlerinde yer aldı. Bu dizinin 2022 yılında yayınlanması bekleniyor.

Birce Akalay’ın son sürprizi ise Son Yaz oldu… İstihbarat uzmanı Sare karakteri ile yeni sezonda ekrana dönecek olan Birce Akalay, yeni imajı ile de dikkatleri çekecek. Saçları uzayan ve Babil dizisindeki İlay’dan sonra ekrana farklı bir imaj ile dönmeye hazırlanan oyuncu, bir süredir tatil yapıyordu.

Birce Akalay, Son Yaz dizisine yeni imajı ile geliyor! 37

Instagram hesabından yayınladığı tatil pozlarında keyifli ve huzurlu olduğunu sergileyen oyuncu, çok güzel bir tatil dönemi geçirdiğini söyledi.

İstanbul’da görüntülenen ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Birce Akalay, Son Yaz dizisi için yakında sete çıkacağını belirtti.

Birce Akalay, Son Yaz dizisine yeni imajı ile geliyor! 38

Akalay, “Set başlayacak önümüzdeki hafta. Bir yandan kendi işimle uğraşıyorum” diye konuştu. Kendi markasını ortaya çıkarmak için çalışmalar yapan oyuncu, daha fazla detay vermek istemedi.

Erdem Hamza ile aşk yaşadığı ortaya çıkan oyuncu, ilişkisinin güzel ve keyifli devam ettiğini sözlerine ekledi.