Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üst üste diziler çeken Nilperi Şahinkaya’dan yeni karar!

Üst üste diziler çeken Nilperi Şahinkaya’dan yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, son yıllarda projeden projeye geçiş yapan isimler arasında bulunuyor. Yasak Elma dizisinde izlediğimiz oyuncu, dördüncü sezon itibari ile yapıma veda etti. Aynen Aynen isimli dizinin altıncı sezonunu yaz döneminde çeken Nilperi Şahinkaya, son olarak da Erşan Kuneri isimli projeye başlamıştı.

Son dönemin yükselen yıldızlarından olan oyuncu, Netflix için yapılan Erşan Kuneri dizisinin çekimlerinin güzel bir şekilde devam ettiğini duyurdu. Bilindiği üzere dizide yer alan Ezgi Mola koronavirüs testi pozitif çıkınca evde karantinaya alındı. Dizinin setinde de tüm ekibe testler yapıldı ve başka bir korona vakasına rastlanmadı.

Erşan Kuneri dizi çekimleri Ezgi Mola’nın durumu nedeniyle planlanandan daha uzun sürecek. Oyuncu, nasıl bir yapım geldiği sorularını yanıtlamak istemedi. Erşan Kuneri hakkında detay veremeyeceğini söyleyen oyuncu, çekimlerden sonra tatil yapacağını belirtti.

Yurt dışına çıkma durumunun da olabileceğini belirten Nilperi Şahinkaya, “Hemen bir işe gireyim modunda değilim. Önce bir tatil yapmak istiyorum. Kendime gelmek istiyorum” açıklamasında bulundu.

Tatilde enerji topladıktan sonra projelere dönebileceğini anlatan oyuncu, şu sıralarda gelen teklifleri değerlendirmek istemiyor.