Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, bu kez Kuş Uçuşu dizisinde sevgili değiller!

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, bu kez Kuş Uçuşu dizisinde sevgili değiller!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisi, takip edenlerin hala unutamadıkları bir dizi! Ekrandan vedası sonrasında da uzun süre konuşuldu, final kararı eleştirildi ve başrollerdeki Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, birbirlerine çok yakıştırıldı. İki isim oyunculuklarıyla da konuşulurken, aynı zamanda ikili olarak ekran uyumları da büyük beğeni topladı.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin müdavimleri, o günden beri ikiliyi bir başka dizide görmek için sosyal medyadan zaman zaman çağrılar yapmaya, dileklerini mesaj olarak iletmeye devam ettiler.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol da hem iyi bir ikili hem de iyi arkadaş oldular diziyle birlikte. Birbirlerine sosyal medyadan sevgi dolu mesajlar göndermeye, yeni işleriyle ilgili güzel mesajlar iletmeye de devam ettiler.

2017-2018 sezonlarında yayınlanan dizinin finalinden bu yana 3 yıl geçti. Ve güzel haber kısa bir süre önce ortaya çıktı. İki ünlü oyuncunun fanlarını çok mutlu eden buluşma, Kuş Uçuşu dizisi için oldu.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, bu kez Kuş Uçuşu dizisinde sevgili değiller! 8

Netflix’te yayınlansa da izleyici, diziyi merakla bekliyor. Çelikkol ve Akalay hayranları, ikiliyi yine sevgili olarak görmek istiyordu ama bir küçük ayrıntı var! Sevgili değil, eski sevgili olarak kamera karşısına geçecekler.

Ay Yapım imzalı dizide oyuncuların rolleriyle ilgili kısa bilgiler medyaya yansıdı. Gazeteci Birsen Altuntaş, kulis bilgilerini paylaştı.

Buna göre, Birce Akalay, ünlü bir ekran yüzünü canlandıracak dizide. İbrahim Çelikkol ile de eski sevgililer. İrem Sak, Birce Akalay’ın arkadaşını oynayacak. Miray Daner ise televizyon kanalına yengi başlayan ve kendisini ispat etmek için çırpınan bir çalışanı oynuyor.

Bir televizyon kanalındaki çalışanlar arasında kuşak çatışmasının anlatılacağı dizinin senaristi Meriç Acemi. Diziye son katılan isim ise bir süre önce yine Netflix için çekilen Bir Başkadır isimli dizideki rolü hala hafızalarda olan Defne Kayalar.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, bu kez Kuş Uçuşu dizisinde sevgili değiller! 9