Ana sayfa Sosyal Medya Herkes merakta; Hande Erçel, nasıl 20 milyon takipçiye ulaştı? İşte kendi ağzından yanıtı…

Herkes merakta; Hande Erçel, nasıl 20 milyon takipçiye ulaştı? İşte kendi ağzından yanıtı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşak oyuncular arasında son dönemin çok konuşulan isimlerinden birisi Hande Erçel. Aslında adım adım gelse de son rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle ciddi bir popülarite artışı yaşadı. Sosyal medyada gündemden düşmüyor. Dizisi aynı oranda reyting rekorları kıramasa da kendisi, Türkiye’de sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında ilk üç sıraya girmeyi bile başardı!

Bir anda gelen bu şöhret sonrası Hande Erçel, ilginç bir süreç yaşıyor. Aslında 2015 yılında oynadığı Güneşin Kızları dizisiyle dikkatleri çeken oyuncu, aradan geçen süre içinde adım adım ilerledi.

2013’te yayınlanan Çalıkuşu ile tanındı. Sonrasında ilk filmi Çılgın Dersane Üniversitede filminde oynadı. Güneşin Kızları dizisinde oynadığı uçarı kız Selin ile dikkatleri çekti.

Zaten bu rol onun için de unutamadığı rollerden birisi oldu. Sonrasında Aşk Laftan Anlamaz ve Siyah İnci dizilerinde rol aldı. Kiloları nedeniyle de o dönemlerde yersiz eleştirilere maruz kaldı.

Usta dizi yorumcularının bile ilgisini çektiği dizisi ise TRT1’de yayınlanan Halka dizisi oldu. Orada oynadığı Müjde karakteri ile oyunculuğunda da kademe atladı adeta!

Ardından da kısa süren Azize dizisi macerası ve geçtiğimiz yaz Fox TV’de ekranlara gelmeye başlayan ve hala devam eden Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranda Hande Erçel.

Herkes merakta; Hande Erçel, nasıl 20 milyon takipçiye ulaştı? İşte kendi ağzından yanıtı... 8

İki hafta kadar önce Zorlu PSM’in Youtube kanalında yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk oldu genç oyuncu. Hayranları tarafından yere göğe sığdırılamayan, güzelliği ve oyunculuğu ile övgüler alan, genç kuşağın sosyal medya fenomeni gibi takip ettiği, giydiği her şeyi, taktığı her takıyı, saçını, ayakkabısını ilgiyle izlediği Hande Erçel, kendisine gösterilen bu ilgiyle ilgili soruları yanıtladı.

Programa katıldığında henüz yeni 20 milyon takipçiye ulaşmıştı. Aradan geçen 17-18 günün ardından şu anda instagram’da 20,5 milyon takipçiye sahip. Hızla da artıyor.

İbrahim Selim, 20 milyon takipçi için “Dünyada da bir oyuncu için bu rakam çok fazla” yorumunu yaparken, Hande Erçel de onayladı bu durumu.

Bu kadar takipçisi olmasının kendisi için de şaşırtıcı bir durum olduğunu ifade eden genç oyuncu “Biraz fazla evet” yorumunu yaparken, bu durumu da “Ben sosyal medya çağına denk geldim. O da bir etken” yanıtıyla açıkladı.

Herkes merakta; Hande Erçel, nasıl 20 milyon takipçiye ulaştı? İşte kendi ağzından yanıtı... 9

Erçel, bu konuda gerçekten de çok haklı. Tam bir internet kuşağı çocuğu. 1993 doğumlu ve 28 yaşında olan oyuncu, internet dünyasının içine doğmuş bir kuşaktan geliyor. Kendi kuşağındaki gençler için de tam bir idol. Oyunculuğu, güzelliği, tavrı, edası, taktıkları, giydikleriyle rol model gibi duruyor.

Kendisi gibi internet ve sosyal medyayı etkin kullanan bir kesimin de markajında. Fanları onu çok seviyor ve her hareketini takip ediyor. Bu sayede de dizisi de sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Peki Hande Erçel, sosyal medyada bir paylaşım yaparken nelere dikkat ediyor? İşte bu soruya yanıtı da şöyle oldu:

“Ben bunu neden paylaştım deyip sildiğim anlar oluyor. Çünkü çok fazla yanlış yerlere çekilebiliyor. Bu aslında çok tehlikeli bir şey. Yanlış yerlere çekildiği de oluyor. O yüzden dikkat ettiğim kısım, herhangi bir yerim görünüyor mu, ediyor mu, onlara çok dikkat etmeye çalışıyorum.”

Bu kadar çok takipçisi olmasının bir nedenini de doğallığı olduğuna vurgu yapıyor Hande Erçel ve “Aslında ben biraz doğal ve samimi kullandığım için belki de böyle oldu. Bir iletişim aracı ve sen neysen osun, o da seni öyle görsün, benim için öyle bir yer” diyor…