Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un Kuş Uçuşu dizisine bir oyuncu daha katıldı

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un Kuş Uçuşu dizisine bir oyuncu daha katıldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix için çekilen Kuş Uçuşu isimli dizinin çekimlerinin kısa bir süre önce başladığı öğrenilmişti. Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un 2017 yılında birlikte rol aldıkları Siyah Beyaz Aşk dizisinden sonra yeniden bir araya geldikleri projeye bir ismin daha katıldığı öğrenildi.

Ay Yapım’ın imza attığı iddialı diziye Miray Daner, İrem Sak ve Defne Kayalar’ın ardından genç ve dikkat çeken bir ismin daha katıldığı bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından verdi.

Senaryosunu Kiralık Aşk, Erkenci Kuş, Aşk 101, Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilere de imza atan Meriç Acemi’nin yazdığı ve yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı diziye son katılan isim Şifanur Gül oldu.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunu okullu bir oyuncu olan Şifanur Gül, daha önce 2019 yılında yayınlanan Sevdim Seni Bir Kere dizisinde Eylül karakterine hayat vermişti. Şimdi Kuş Uçuşu dizisinde rol alacak.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un Kuş Uçuşu dizisine bir oyuncu daha katıldı 7

Bu arada dizideki oyuncuların karakterleri de belli oldu. Birce Akalay’ın ünlü bir ekran yüzü olarak kamera karşısına geçeceği dizide İbrahim Çelikkol ile iki eski sevgiliyi oynayacakları belirtilmekte.

Diziye yeni dahil olan İrem Sak’ın ise Birce Akalay’ın yakın arkadaşını oynayacağı ifade ediliyor. Miray Daner’in ise kanalda işe giren ve kendisini ispat etmeye çalışan bir kişiye hayat vereceği öğrenildi.

Yayın tarihi henüz belli olmayan Kuş Uçuşu dizisinde, televizyon kanalındaki iki farklı kuşağın çatışmasını anlatıyor.