Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay, yeni dizisinin setinden paylaştı! Nurgül Yeşilçay, 1 Mayıs’ta Kefaret emekçilerini unutmadı!

Birce Akalay, yeni dizisinin setinden paylaştı! Nurgül Yeşilçay, 1 Mayıs’ta Kefaret emekçilerini unutmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü oyuncu Birce Akalay ve Nurgül Yeşilçay’ın, rol aldıkları dizilerinin setlerinden yaptıkları son paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada Akalay var… Babil dizisinin ardından yeniden dizi setlerine dönen Birce Akalay, şu sıralar Netflix için çekilen Kuş Uçuşu isimli dizide rol alıyor.

Birce Akalay, daha önce birlikte Siyah Beyaz Aşk dizisinde oynadığı İbrahim Çelikkol ile yeniden aynı dizide buluştu. İkilinin hayranlarının da yıllardır yeniden bir projede birlikte oynamaları isteği gerçekleşti sonunda!

Kuşu Uçuşu dizisinin çekimleri bir süre önce başladı. Bu kez Akalay ve Çelikkol, dizide eski sevgili olan ve aynı televizyon kanalında çalışan iki kişiyi oynuyorlar.

Dizide ayrıca Miray Daner, İrem Sak ve Defne Kayalar da rol alıyor. Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı Kuş Uçuşu dizisinin yönetmeni ise Deniz Yorulmazer.

Ay Yapım imzalı dizide X ve Z kuşağı arasındaki çatışmalar anlatılıyor. Birce Akalay, dizinin setinden geçtiğimiz günlerde aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Setteki karavanında sahne sırasının gelmesini bekleyen oyuncu, İngilizce olarak “Büyükannemin elleri” notunu düştüğü aşağıdaki pozunu paylaştı…

Birce Akalay, yeni dizisinin setinden paylaştı! Nurgül Yeşilçay, 1 Mayıs'ta Kefaret emekçilerini unutmadı! 8

Nurgül Yeşilçay ise şu sıralar Fox Tv’nin Kefaret dizisiyle ekranlara geliyor. Renkli ve eğlenceli kişiliğine karşın dram dizisiyle ekranda olan oyuncu, işin eğlenceli kısmını da kamera arkasında yaşıyor.

Yeşilçay, setteki keyifli anlarını sık sık video ve fotoğraflarla paylaşmakta. Esprili paylaşımları ise kamera arkasında çalışanlar ve oyuncular arasındaki samimiyeti de ortaya koymakta.

Nurgül Yeşilçay, 1 Mayıs günü de çalıştıklarını anlatan paylaşımıyla kamera arkasındaki ekibi de içine alan fotoğrafıyla dikkat çekti.

‘Bayramımız kutlu olsun’ diyerek Kefaret dizisinin emekçilerini gösteren oyuncu, bu anlamlı fotoğrafıyla da beğeni topladı…

Birce Akalay, yeni dizisinin setinden paylaştı! Nurgül Yeşilçay, 1 Mayıs'ta Kefaret emekçilerini unutmadı! 9