Ana sayfa Sosyal Medya Fotoğrafı gören şaşkına dönüyor! Ezgi Mola, yıllar önceki diziden nostalji yaptı, kendisi bile şaşırdı!

Fotoğrafı gören şaşkına dönüyor! Ezgi Mola, yıllar önceki diziden nostalji yaptı, kendisi bile şaşırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ezgi Mola, 8 yıl ara verdikten sonra yeniden dizi setlerine döndü. Oyuncu, şu sıralar Masumlar Apartmanı isimli TRT’nin sevilen dizisinde rol almakta. Safiye karakteri ile diziyi izleyenleri her hafta ekrana kilitleyen oyuncu, sosyal medya hesabını da etkin kullanan bir isim olarak gündemde sürekli.

Ezgi Mola, dram dizisinde rol alsa da esprili ve enerjik kişiliği ile biliniyor. Mütevazi yönüyle de çok sevilen bir isim olan Ezgi Mola, kimi zaman kendi kendisiyle dalga geçen paylaşımlarıyla da takipçilerini güldürüyor.

Ezgi Mola’nın son yaptığı paylaşım ise bilenleri o yıllara götürdü. 18 yıl önce rol aldığı ve Kanal D’de yayınlanan dizisinden bir fotoğrafını paylaştı oyuncu.

2003 yılında yayınlanan ve izleyenlerin hala unutamadığı bir diziydi Sultan Makamı. 2003-2004 yılları arasında yayınlanmış ve 26 bölüm sürmüştü.

Yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı, senaryosunu Ali Ulvi Hünkar’ın yazdığı dizinin müziklerini de kaybettiğimiz Karadenizli Müzisyen Kazım Koyuncu ve Kemal Sahir Gürel’in yaptığı bir diziydi.

Tuba Büyüküstün, Ruhi Sarı, Başak Köklükaya, Şevket Çoruh, Kerem Atabeyoğlu, Özge Borak, Uğur Polat ve Ayşen Gruda gibi pek çok isim dizide rol alıyordu.

Ezgi Mola da bu isimlerden biriydi. Mola’nın o diziden Ruhi Sarı ile bir pozu, instagram’dan paylaştığını görenler, iki oyuncunun da yıllar içerisinde ne kadar çok değiştiğini de farkediyor.

Fotoğrafı gören şaşkına dönüyor! Ezgi Mola, yıllar önceki diziden nostalji yaptı, kendisi bile şaşırdı! 9

1983 doğumlu olan ve o yıllarda 20 yaşında olan Ezgi Mola da bu duruma vurgu yaparak “Nasıl da çocuğuz” diyerek şaşırdığını ifade eden emojiyi de eklemiş.

Ruhi Sarı, Sultan Makamı dizisinde Eko (Ekrem), Ezgi Mola ise Seda karakterlerine hayat veriyordu…

İşte Ruhi Sarı ve Ezgi Mola’nın şimdiki halleri… 18 yıldaki değişim gerçekten çok keskin olmuş iki oyuncu için de…

Fotoğrafı gören şaşkına dönüyor! Ezgi Mola, yıllar önceki diziden nostalji yaptı, kendisi bile şaşırdı! 10

Fotoğrafı gören şaşkına dönüyor! Ezgi Mola, yıllar önceki diziden nostalji yaptı, kendisi bile şaşırdı! 11