Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay’ın yeni dizisi harika ama izleyiciyi üzecek bir detay var!

Birce Akalay’ın yeni dizisi harika ama izleyiciyi üzecek bir detay var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akala, Star TV’de final yapan Babil dizisinde İlay karakterine hayat vermişti. Yapımın final yapmasının ardından inzivaya çekilen oyuncu, yürüyüşler ve market alışverişleri dışında pek fazla dışarıya çıkmamaya özen gösteriyor.

Bir market alışverişi sonrası kameralara yakalanan oyuncu, hayatında her şeyin yolunda olduğunu ifade etti. Netflix’te yayınlanacak olan Kuş Uçuşu isimli yeni bir diziye hazırlandığı bilinen oyuncu, bu konudaki haberleri doğruladı. Oyuncu, yeni dizisiyle ilgili ilk detayları da kendisi verdi.

Birce Akalay, “Detay vermeyeyim. Zaten ilerleyen günlerde de açıklama yapılır, duyarsınız. Ama güzel bir kadın hikayesi.. Daha doğrusu kadın hikayesi gibi görünen iki kuşağı konu alan, x ve y kuşağını konu alan, onların arasındaki çatışmayı konu alan bir hikayemiz var. Bence gülçü bir dizi” diye konuştu.

Kuş Uçuşu isimli dizinin gelecek yıl için düşünüldüğünü de anlatan oyuncu, “Seneye kuvvetle muhtemel yayınlanır diye düşünüyoruz. En azından benim bulduğum bu. Ben de çok fazla bilgi vermeyeyim. Zaten size Netflix, Ay Yapım tarafı açıklama yapacaktır” ifadelerini kullandı. Birce Akalay’ın bu sene farklı bir rolde görmek isteyen hayranları Kuş Uçuşu isimli diziyi beklemek durumunda kalacak. 2022 yılı için düşünülen projeyi sabırsızlıkla bekleyen hayranlar için bu gelişme de biraz üzücü oldu.

Pandemi sürecinde ünlülerin farklı yönelimleri olduğunu belirten muhabirler, Birce Akalay’ın da böyle yenilikleri olup olmadığını sordu. Oyuncu, “Bir şeyler düşünüyorum ama henüz daha adım atmış değilim. Eğer becerebilirsem, ilerleyen zamanlarda haberiniz olur. Söyleyip de sonra yapamazsam çok üzülürüm. Şu anda tasarladığım bir şey. Onun haricinde kendi mesleğimle ilgili ne yapıyorsam yapıyorum” diye konuştu.

Bir film yönetmeyi hep arzu ettiğini anlatan oyuncu, senaristlik konuları da olduğunu, bir hikaye üzerinde durduğunu belirtti.