Ana sayfa TV Programları Blu TV’de Ekim ayında dizi, film ve belgeseller var!

Blu TV’de Ekim ayında dizi, film ve belgeseller var!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, merakla beklenen dizi, film ve belgeselleri kütüphanesine eklemeye devam ediyor. Ekim ayında fenomen dizi ‘The Handmaid’s Tale’in beşinci sezonuyla ve Babylon Berlin 4.sezonuyla birlikte tüm sezonlarıyla BluTV’de yerini alırken; The Witches, The Little Things ve The Bouncer izleyiciyle buluşacak dikkat çekici filmler arasında. discovery+ içeriklerine ise Gold Rush, Ghostober Koleksiyonu, Conjuring Kesha, Scream: The True Story, Ghosts of Flight 401, Eli Roth Presents: My Possessed Pet ve UFO Koleksiyonu yapımları eklenecek.

‘The Handmaid’s Tale’ 5. Sezon: Beşinci sezonun ilk dört bölümüyle izleyiciyi etkisi altına alan The Handmaid’s Tale’in yeni bölümler ekim ayında izleyici karşısına çıkmaya devam edecek. June ve Serena’nın savaşı gitgide daha tehlikeli bir hale gelirken Gilead’ta sular durulmayacak.

Babylon Berlin: Köln’den genç bir polis müfettişi olan Gereon Rath, bir ceza davasını çözmek için Berlin’e transfer edilir: Berlin Mafyası tarafından yönetilen bir porno çetesi. İlk bakışta basit bir gasp davası gibi görünen şey, kısa süre sonra hem Gereon’un hem de en yakın ortaklarının hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir skandala dönüşür.

The Witches: Roald Dahl’ın sevilen hikayesini modern bir izleyici için yeniden canlandıran Robert Zemeckis’in görsel olarak yenilikçi filmi, 1967’nin sonlarında Alabama’nın kırsal kasabası Demopolis’te sevgi dolu büyük annesiyle birlikte yaşamaya başlayan yetim bir çocuğun karanlık mizahi ve iç ısıtan hikayesini anlatıyor. Başrolleri Anne Hathaway, Octavia Spencer ve Stanley Tucci paylaşıyor.

The Little Things: Kern County Şerif Yardımcısı Joe Deacon, kanıt toplama görevi için Los Angeles’a gönderilir. Ancak kanıt toplamak yerine, şehri terörize eden bir seri katil arayışına girer. Başrollerde Denzel Washington, Rami Malek ve Jared Leto yer alıyor.

The Bouncer: Jean Claude Van Damme’ın başrolünde yer aldığı filmde; Van Damme 8 yaşındaki kızını büyütmek için hayat mücadelesi veren elli yaşlarında bir gece kulübü fedaisini canlandırıyor.