Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in menajerine vefası dikkatlerden kaçmadı!

Demet Özdemir’in menajerine vefası dikkatlerden kaçmadı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-İş ve özel yaşantısıyla sürekli gündemde olan oyuncu Demet Özdemir’in başarısının en büyük nedenlerinden birisi de şüphesiz doğru proje seçimi.

Geçtiğimiz ay şarkıcı Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturan ve gerçekleştirdiği görkemli düğünle günlerce gündemden düşmeyen oyuncu, her yeni projesiyle de  adından söz ettirmeyi başarıyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada projeleri önce menajerinin okuduğunu belirten oyuncu bu noktada doğru seçimlerinde profesyonel bakış açısının önemini dile getirmişti. Menajeriyle aynı zamanda yakın dost olan oyuncu doğum gününde duygusal bir paylaşıma imza attı.

Demet Özdemir'in menajerine vefası dikkatlerden kaçmadı! 7

Menajeri Gözde Yılmaz’ın doğum gününde birlikte fotoğraflarına instagram sayfasında yayınlayan Demet Özdemir paylaşımına şunları yazdı; “Seninle bu yolda yürüdüğüm için gurur duyuyorum. Bu kadar adaletli bu kadar temiz olduğun için çok şanslıyım. Tüm güzellikleri en iyi şekilde hakediyorsun. Her daim sevgi ve aşkla. İyi ki doğdun yol arkadaşım, menajerim, ablam, dostum.”

Oyuncu aynı zamanda şu sıralar Disney Plus’ta 14 Eylül’de görücüye çıkan Dünyayla Benim Aramda dizisi ile adından söz ettiriyor. Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisinin izleyicilerle buluşmasının ardından Demet Özdemir’e gösterilen yoğun ilgi artarak sürüyor.

Dizide Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger ile başrolde yer alan oyuncu, her yeni bölüm öncesi heyecanını sosyal medyada takipçileriyle de paylaşılıyor.