Ana sayfa TV Programları Blu TV’de eylül ayında dikkat çeken diziler, filmler ve belgeseller var!

Blu TV’de eylül ayında dikkat çeken diziler, filmler ve belgeseller var!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, merakla beklenen dizi, film ve belgeselleri kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. Eylül ayında fenomen dizi ‘The Handmaid’s Tale’in beşinci sezonu, ‘Anadolu Leoparı’ ve ‘Superintelligence’ filmlerinin yanı sıra discovery+ ayrıcalığıyla ‘House of Hammer’ ve ‘Who Killed Biggie and Tupac’ belgeselleri BluTV’den izlenebilecek.

BluTV, her yaştan izleyiciye sunduğu geniş içerik yelpazesine merakla beklenen kaliteli yapımları eklemeye devam ediyor. Dört sezondur ödüllere doymayan, tüm dünyanın dikkat kesildiği ‘The Handmaid’s Tale’ beşinci ve final sezonuyla eylül ayında BluTV kütüphanesine eklenirken ‘Anadolu Leoparı’ ve ‘Superintelligence’ filmleri kullanıcılarla buluşuyor. Hollywood’da sansasyon yaratan hadiseleri mercek altına alan belgeseller de discovery+ ayrıcalığıyla eylül ayında yerini alıyor. ‘House of Hammer’ ve ‘Who Killed Biggie and Tupac’ belgeselleri ünlü isimlerin ardında yatan sır perdesini aralıyor.

The Handmaid’s Tale 5. Sezon: June, kimliğini ve amacını yeniden tanımlamak için mücadele ederken Komutan Waterford’u öldürmenin sonuçlarıyla karşı karşıya gelir. Dul kalan Serena, Gilead’ın etkisi Kanada’ya yayıldıkça Toronto’daki imajını yükseltmek için uğraşır. Komutan Lawrence, Gilead’ı reforme etmek ve iktidara gelmek için çabaladığından Lydia Teyze ile işbirliği yapar. June, Luke ve Moira; Hannah’yı kurtarmaya ve Hannah’yla yeniden bir araya gelmeye çalışırken Gilead’la uzaktan savaşırlar.

Anadolu Leoparı: Uğur Polat, Tansu Biçer, Hatice Aslan, Ege Aydan ve Ezgi Gör’ün rol aldığı filmde Fikret, uzun zamandır hayvanat bahçesine müdürlük yapmaktadır. Hayvanat bahçesinin kapatılıp yerine eğlence parkı yapılması gündeme gelir. Bu gelişmeyi engelleyen şey koruma altında olan ihtiyar bir Anadolu leoparının halen hayatta olmasıdır. 46. Toronto Uluslararası Film Festivali’nden FIPRESCI Ödülü’yle dönen ve 32. Ankara Film Festivali’nde En İyi Film Ödülü’nü alan Anadolu Leoparı’nda Fikret; yaşanan bu değişimle mücadele etmeye çalışır.

Superintelligence: Eski bir kurumsal yönetici olan Carol Peters, hayatından pek de memnun değildir. Geriye dönüp baktığında istediklerini yapamamış olması onu rahatsız etmektedir. Fakat şikayetçi olduğu hayatı, günün birinde tepetaklak oluverir. Dünyada büyük ses getirmesi planlanan bir yapay zekâ olan ilk süper istihbaratı gözlemlemesi için seçilen Carol’ın hayatı kökünden değişir.

discovery+

House of Hammer: discovery+ belgesel dizisi House of Hammer, ünlü aktör Armie Hammer ve Hammer Ailesi’nin karanlık ve skandallarla dolu geçmişini mercek altına alıyor. Üç bölümlük belgeselde Casey Hammer, yeğeni Armie Hammer ve Hammer Ailesi’nin diğer erkeklerinin vahşi yüzlerini ortaya çıkarıyor. Armie Hammer’ın eski partnerleri Courtney Vucekovich ve Julia Morrison’ın röportajları ile Hammer’ın gönderdiği iddia edilen şiddet ve cinsel fantezi içeren mesajlar da belgeselde yer alıyor.

Who Killed Biggie and Tupac: Merakla beklenen gerçek suç belgeseli Who Killed Biggie and Tupac, sevilen rap yıldızları Notorious BIG ve Tupac Shakur’un hala çözümlenememiş trajik cinayetlerini anlatıyor. Tupac, 1996 yılında uğradığı silahlı saldırının ardından henüz 25 yaşındayken hayatını kaybetti. Yaklaşık 6 ay sonra, adı Tupac suikastı ile anılan Biggie’ye de Tupac ile çok benzer bir şekilde öldürüldü. Who Killed Biggie and Tupac belgeseli 25 yıllık iki cinayetin ayrıntılarını ve suçlulara dair teorileri gözden geçiriyor.