Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Selçuk Yöntem’in sahnedeki yeni partnerleri Tansu Biçer ile Dilan Çiçek Deniz oldu!

Selçuk Yöntem’in sahnedeki yeni partnerleri Tansu Biçer ile Dilan Çiçek Deniz oldu!

tarafından ker_def

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği ile sahnelenen “Amadeus” oyununda Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz uzun süre birlikte sahneye çıkmıştı. Ancak bu sezon Selçuk Yöntem’in partnerleri değişti.

Özlem Öçalmaz, hamile olduğu için rolünü bu sezon Dilan Çiçek Deniz’in canlandırmasına karar verildi. Okan Bayülgen’in ayrılığı sonrasında Mozart karakterini yeni sezon itibariyle başarılı oyuncu Tansu Biçer sahneye taşıyacak…

“Amadeus” ile ilgili olarak Tansu Biçer, şu açıklamayı yaptı: “Amadeus oyununda olmaktan ve Mozart’ı canlandıracak olmaktan büyük bir heyecan duyuyorum. Işıl Kasapoğlu’yla yıllar sonra tekrar çalışmak, çalıştığımız oyunun Amadeus olması benim için ayrıca çok özel. Böylesine özgür ruhlu, yaptığı işi dahice yapabilen bir karakterin enerjisine girmenin bana da iyi geldiğini ve geleceğini düşünüyorum. Seyirciyle bunu paylaşabilecek olmak çok mutluluk verici olacak.”

Selçuk Yöntem'in sahnedeki yeni partnerleri Tansu Biçer ile Dilan Çiçek Deniz oldu! 7

Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Tansu Biçer (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Dilan Çiçek Deniz’in (Constanze) başrolleri paylaştığı oyunun provaları Işıl Kasapoğlu yönetiminde tüm hızıyla devam ediyor.

Sahne önünde 35, sahne arkasında 35 kişiden oluşan toplam 70 kişilik dev kadrosuyla, 3 sezondur kapalı gişe sahnelenen “Amadeus” kadrosuna katılan Tansu Biçer, fotoğraf sanatçısı Levent Özdemir’in objektifine yeni Amadeus olarak poz verdi.

“AMADEUS”, 21 -22 Eylül tarihlerinde yeni tiyatro sezonunu Zorlu PSM’de açacak.