Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Blu TV’de Magarsus ve Behzat Ç heyecanı yaşanıyor!

Blu TV’de Magarsus ve Behzat Ç heyecanı yaşanıyor!

tarafından ker_def

Blu TV’nin yeni dizisi Magarsus’un 10 Ağustos’ta ilk bölümü yayınlanacak. Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’ın başrolleri paylaştığı Magarsus dizisi narenciye ticareti yapan bir ailenin etkileyici hikayesi olarak izleyenlere farklı duygular yaşatacaktır.

2016 yılında yayınlara başlayan Blu TV, süreç içinde büyük bir gelişme sergiledi. Platformun öne çıkmasını sağlayan projelerden birisi de Behzat Ç dizisini yıllar sonra yeniden gündeme taşıması oldu. Behzat Ç’nin ikinci sezon çekimlerinin de başlamış olması dizi hayranlarının yeniden dikkat kesilmesini sağladı.

Erdal Beşikçioğlu ve birlikte çalıştığı arkadaşları Behzat Ç’nin yeni sezonu için yeniden sette çalışmalarına devam ediyor ve izleyiciler de yeni sezonun heyecanını yaşıyor.

BluTV CEO’su Deniz Şaşmaz Oflaz, 2022 ilk yarı yıla oranla büyük bir başarıya imza atarak ciro bazında %125, abonelikte ise %62’lik bir büyüme yakaladıklarını açıkladı.

Masum dizisinin büyük ilgi çektiği platformda ayrıca Sıfır Bir, Sokağın Çocukları, Bozkır, Saygı gibi önemli diziler de yayınlandı.

Hedeflerinden bahseden Deniz Şaşmaz Oflaz, “10 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayacak Magarsus ve ikinci sezonu sette olan Bir Behzat Ç. Hikayesi: “Çekiç ve Gül” için heyecanlıyız” açıklamasını yaptı.