Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ile Can Yaman bir kez daha sosyal medyada birbirlerine rakip oldu!

Kerem Bürsin ile Can Yaman bir kez daha sosyal medyada birbirlerine rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – İki ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile Can Yaman, bir dönem yer aldıkları dizilerle sosyal medyada sıklıkla karşı karşıya geliyordu. En popüler erkek oyuncular listesinde uzun bir aradan sonra iki oyuncu bir kez daha birbirlerine rakip oldu.

Adba TV tarafından yapılan araştırmada, 28 Haziran ile 4 Temmuz tarihleri arasında en popüler erkek oyuncu olarak Kerem Bürsin ismi öne çıktı.

1 haftalık süreçte Kerem Bürsin ile ilgili paylaşıyan iletiler 37 bin 700 olarak tespit edildi. Oyuncu, Ya Çok Seversen dizisiyle bu hafta sosyal medyanın gündemini adeta sarstı. Bu gelişme ile birlikte ‘en popüler erkek oyuncular’ listesinde de haftanın biricisi oldu.

Can Yaman da uzun bir aradan sonra yeniden sosyal medyada öne çıkmaya başladı. Disney Plus için çekilen El Turco isimli dizisinin çekimlerinde çok zorlu bir süreç yaşayan oyuncu, yaşamını sürdürdüğü İtalya’da yaptığı yeni anlaşmalarla da günndemde bulunuyor.

En popüler erkek oyuncular listesinin üçüncü sırasında ise bu sezonun en iyi çıkışını yapan Yalı Çapkını dizisinin başrolündek Mert Ramazan Demir yer alıyor. Oyuncu, partneri Afra Saraçoğlu ile aşk yaşamasıyla da magazin gündeminden düşmüyor.

Akın Akınözü, Murat Ünalmış, Alp Navruz, Halil İbrahim Ceyhan, Engin Akyürek, Onur Seyit Yaran ile Emre Kıvılcım da listede yer alan diğer oyuncular olarak dikkatleri çekti.

Kerem Bürsin ile Can Yaman bir kez daha sosyal medyada birbirlerine rakip oldu! 7