Ana sayfa Dizi Fragmanları BluTV’de yayınlanacak Börü 2039’un ilk tanıtımı yayınlandı!

BluTV’de yayınlanacak Börü 2039’un ilk tanıtımı yayınlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bundan böyle BluTV’de izleyicinin karşısına çıkacak olan Börü 2039 dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Daha önce Star TV’de ekrana gelen dizinin yeni bölümleri çok yakında yayınlanmaya başlayacak.

Daha önce Star TV’de yayınlanan ancak BluTV’ye transfer olan dizinin yeni bölümlerinin ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımı BluTV Twitter hesabından paylaştı. BluTV paylaşımında “Ekip göreve hazır. Sakin ol; plana güven. #BÖRÜ2039’un ilk teaser’ı yayında! Gelecek, çok yakında BluTV’de!” sözleriyle paylaştı.

Tanıtımı çok beğenen dizinin hayranları bir önce bölümlerin yayınlanmasını bekliyor. Daha önce BluTV’den yapılan açıklamada Börü 2039’un aralık ayında yayınlanmaya başlayacağı belirtilmiş ancak kesin bir tarih verilmemişti.

ÇağlarArts Insignia Productions yapımcılığında çekilen dizinin yönetmenliğini Can Emre ve Cem Özüduru yapıyor. Polisiye ve dram türündeki dizinin senaryosu ise Alper Çağlar, Cem Özüduru ve Emre Sirel tarafından kaleme alınıyor.

BluTV’de yayınlanacak Börü 2039’un ilk tanıtımı yayınlandı! 8

Daha önce Star TV’de yayınlanan dizinin eski bölümlerindeki oyunculardan bazıları yeni kanaldaki bölümlerde de devam edecek. Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Ahmet Pınar, Serkan Çayoğlu ve Ozan Ağaç’ın da aralarında bulunduğu bazı eski oyuncular yeni bölümlerde de rol alacak. Cenay Türksever yeni oyunculardan biri.

2039 yılında distopik bir evrende Türkiye’de ve dünyada gerçekleşen bir dizi siyasi ve toplumsal olay ile bu olayların ardından yaşananları anlatan dizinin hikayesi şöyle:

BluTV’de yayınlanacak Börü 2039’un ilk tanıtımı yayınlandı! 9

2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. Börü, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor. Onlar son kale.