Ana sayfa Sosyal Medya Elkızı’nın Harun’u İsmail Ege Şaşmaz; uzunca bir süre aldatılma fobisi yaşadığını söyledi!

Elkızı’nın Harun’u İsmail Ege Şaşmaz; uzunca bir süre aldatılma fobisi yaşadığını söyledi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-2013-2014 yıllarında Kanal D’de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı ‘Barış’karakteriyle oyunculuğa adım atan İsmail Ege Şaşmaz, adını kısa sürede aranılan oyuncular listesine yazdırmayı başardı.

Yeni sezonda Fox TV ekranında Elkızı dizisiyle izleyiciyle buluşan İsmail Ege Şaşmaz, Sevda Erginci ile baş rolü paylaştığı yapımda ‘Harun’ karakterini canlandırıyor. Oyuncu, Episode TV’de Yasemin Şefik’le Mevzu Aşk Programına konuk oldu.

Programda, oyunculuk macerası ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan İsmail Ege Şaşmaz, “18 yaşında liseyi bitirir bitirmez cebimde 600 TL parayla Manisa’dan İstanbul’a geldim, kimseyi tanımıyordum, ailemden de hiç destek almadım benim yaptığım tam bir cahil cesaretiydi” şeklinde konuştu.

Elkızı'nın Harun'u İsmail Ege Şaşmaz; uzunca bir süre aldatılma fobisi yaşadığını söyledi! 7

Çalışmayı çok sevdiğini söyleyen oyuncu; “3. sınıftan itibaren pek çok yerde çalıştım, berberde çıraklık yaptım, garsonluk yaptım” dedi.  Lise birinci sınıfa kadar çirkin bir çocuk olduğunu anlatan oyuncu, lisede azmettim spor yaptım, iki kere aldatıldım o günden sonra bir süre aldatılma fobisi yaşadım” açıklamasını yaptı.

Elkızı dizisini, senaryosunu çok beğendiği için kabul ettiğini söyleyen İsmail Ege Şaşmaz, en büyük hayalinin ise ‘Örümcek Adam’ı canlandırmak olduğunu söyledi.

İsmail Ege Şaşmaz’ın konuk olduğu programın tamamını aşağıda dinleyebilirsiniz;