Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel’in dehşet anları, ünlü oyuncu kendi kendini tanıyamadı!

Bergüzar Korel’in dehşet anları, ünlü oyuncu kendi kendini tanıyamadı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Televizyon ekranlarının sevilen oyuncu çifti  Bergüzar Korel ile Halit Ergenç geçtiğimiz günlerde üçüncü kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşadı.

Ali ve Han adında iki oğlu bulunan ünlü çift, kızları Leyla’yı kucaklarına alarak çekirdek ailelerini büyütmenin mutluluğunu yaşıyor.

Hamile olduğu süreçte instagram hesabından sık sık paylaşımlar yaparak takipçileriyle dertleşen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medyada doğum yaptığı günden fotoğrafları da paylaşarak,  11 saat doğum sancısı çektiğini ve bu süreçte eşi Halit Ergenç’in kendisini yalnız bırakmadığını anlatmıştı.

Instagram’da 2 milyon takipçisi olan oyuncu son paylaşımında, eşi Halit Ergenç ile birlikte doğumuna 3 gün kala çekilen bir fotoğrafına yer verdi.

Bergüzar Korel'in dehşet anları, ünlü oyuncu kendi kendini tanıyamadı! 9

Fotoğrafın altına; “31 Ekim. Doğumdan üç gün önce bi fotoğrafımız olsun derken ne kadar şiş olduğuma bir kez daha hayretler edip, çaresizce kabullendiğim andır bu.  Anlamadığım, o geçmeyen son günler nasıl şu an ışık hızıyla geçip üç hafta oldu bile.” yazdı.

Bergüzar Korel'in dehşet anları, ünlü oyuncu kendi kendini tanıyamadı! 10

Fotoğraflardaki Bergüzar Korel’i kendi bile tanıyamayan ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alırken, oyuncunun parmaklarının şişliğine bakarken yaşadığı dehşet bazı hayranlarını ise güldürdü.

Bergüzar Korel'in dehşet anları, ünlü oyuncu kendi kendini tanıyamadı! 11