Ana sayfa Dizi Haberleri BluTV’den The Affair’in yerli versiyonu Saklı bomba gibi geliyor!

BluTV’den The Affair’in yerli versiyonu Saklı bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, yeni orijinal dizisi ‘SAKLI’ ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dünyada milyonlarca defa izlenen ve 5 yıl devam eden ‘The Affair’ dizisinin adaptasyonu olacak ‘SAKLI’, birbirlerini yaralarından tanıyan iki evli insanın yasak aşkını anlatıyor. Merakla beklenen projenin başrollerini Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar üstlenecek. ‘SAKLI’nın yönetmen koltuğunda ise usta isim Ömür Atay yer alacak.

Üyelerine sunduğu özenle seçilmiş 10.000 saatten fazla yerli ve yabancı dizi, film, çocuk ve spor içeriklerinin yanı sıra Türkiye’de en fazla orijinal içeriğe imza atan BluTV, ‘SAKLI’ ile çok konuşulan yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. ‘SAKLI’nın adapte edildiği The Affair dizisi 2012’de Showtime’da yayınlanması ile birlikte tüm dünyada çok yoğun ilgi ve merakla karşılandı. Bölümlerin karakterler üzerinden iki farklı bakış açısı ile anlatılması dizinin hikayesi kadar anlatım tarzı ile de çok ses getirdi.

BluTV'den The Affair'in yerli versiyonu Saklı bomba gibi geliyor! 9

Aynı anda farklı bakış açılarının insanların hayatlarını ne denli değiştirdiğine şahit olacağımız, her yaştan izleyicinin kendinden bir şey bulacağı dizi, İspanya’dan sonra ilk kez Türkiye’de yapılan adaptasyonla seyirciyle buluşacak.

The Affair’in adaptasyonunun senaristi Deniz Akçay; İstanbullu Gelin, Hayat Bilgisi, Dila Hanım gibi birçok başarılı dizilerin tasarımını ve senaristliğini üstlenmiştir. ‘SAKLI’nın yönetmenliğini üstlenen Ömür Atay; Bir İstanbul Masalı, Masumiyet, Aşk Meydan Savaşı, Kapalı Çarşı ile hafızalara kazınmıştır.

BluTV'den The Affair'in yerli versiyonu Saklı bomba gibi geliyor! 10

Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar’a Zuhal Olcay, Nur Sürer, Erdal Küçükkömürcü, Janset gibi değerli oyuncuların eşlik edeceği ‘SAKLI’ Temmuz ayı başında sete çıkmaya hazırlanıyor.

BluTV'den The Affair'in yerli versiyonu Saklı bomba gibi geliyor! 11