Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in yeni partneri Şükrü Özyıldız bir dizi bombası daha patlatıyor!

Demet Özdemir’in yeni partneri Şükrü Özyıldız bir dizi bombası daha patlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şükrü Özyıldız son dönemin en çok konuşulan erkek oyuncularından birisi. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında başladığı Akıncı dizisinde başarılı bir oyunculuk ortaya koyan oyuncu, hem formunu korudu hem de aksiyon dolu sahnelerde çok iyi işler yaptı. Büşra Develi ile atv dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, yeni projesine hazırlanıyor.

Demet Özdemir ile birlikte Haziran ayında çekimleri başlayacak olan Aşk Taktikleri isimli bir sinema filminde yer alacak olan oyuncu, bu sefer de Netflix’te hayranları ile buluşacak. Özyıldız ile Demet Özdemir ikilisinin uyumu da heyecanla bekleniyor.

Şükrü Özyıldız’ın başrolünde yer aldığı Akıncı dizisi ikinci sezonda da ekran macerasına devam edecek. 20. bölümü ile birlikte final yapan dizi, oyuncuya çok şeyler katmıştı. Fantastik bir kahramanlık hikayesi olan Akıncı’nın dışında Şükrü Özyıldız’ın bir projesi daha olduğu ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu önümüzdeki dönemde bir dijital dizi projesi ile çok konuşulacak. Özcan Deniz’in 2015 yılında sinema filmi olarak izleyici ile buluşturduğu Sevimli Tehlikeli isimli projenin bu sefer de dizi versiyonu geliyor.

Şükrü Özyıldız, Demet Özdemir ile çekeceği filmin ardından yeni dizideki rolüne hazırlık yapacak. Sevimli Tehlikeli isimli sinema filminin devamı niteliğinde olacak yeni dijital dizide kimlerin yer alacağı ise merakla bekleniyor.

Özcan Deniz’in erkek başrol olarak Şükrü Özyıldız’ı seçmesi de çok anlamlı geldi. Özyıldız, kariyerinde yeni ve farklı bir rolle daha hayranlarının karşısına çıkacak.

Hangi dijital platformda yayınlanacağı henüz belli olmayan Sevimli Tehlikeli isimli dijital dizinin şu sıralarda senaryo çalışmaları devam ediyor.

Şükrü Özyıldız’ın yine bir romantik komedi hikayesinde başrolde yer alması dikkatleri çekti.

Özyıldız, Aşk Taktikleri isimli sinema filminde de romantik komedi hikayesi ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Demet Özdemir – Şükrü Özyıldız ikilisi Netflix için hazırlanan sinema filmiyle birlikte çok konuşulacaktır.

Şükrü Özyıldız’ın yeni dijital dizideki partnerinin kim olacağı konusu da şimdiden merak edilmeye başlandı.