Ana sayfa Dizi Haberleri Ekrana veda eden Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde büyük bir değişiklik var!

Ekrana veda eden Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde büyük bir değişiklik var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon izleyicilerin yüreklerini yakan yapımlardan birisi de TRT1 ekranının sevilen yapımlarından olan Bir Zamanlar Kıbrıs idi… Perşembe akşamları yayınlanan dizi ilk bölümlerde çok büyük ilgi görse de son haftalarda bir miktar izleyici kaybettiği görüldü.

Düşmekte olan reytingleri bir yana Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulmü ekrana taşıması bakımından çok anlamlı bir proje oldu. Serkan Çayoğlu ile Ahmet Kural ikilisi dram performansları ile büyük dikkat çekti ve özgüler aldı. Aynı şekilde Pelin Karahan uzun bir aradan sonra ekrana çok iyi bir dönüş yaptı ve Sen Anlat Karadeniz’in çok eleştirilen ismi Gülper Özdemir de yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

İlk sezonunda 9 bölüm yayınlanan dizi önceki gün sezon finali yaparak ekrana veda etti. Yaz arasının ardından dizinin yeni sezonu izleyicilerle buluşacak. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde büyük titizlikle yapılan çekimlerde ekip yoğun bir çaba sergiledi.

Dizinin başarısında en önemli etkenlerden birisi de yönetmen Hakan İnan olmuştu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Hakan İnan, ilk sezonun ardından yapımdan ayrıldı. Yeni sezonda dizinin yönetmen koltuğunda başka bir isim oturacak.

Yeni sezonda 120 dakikaya uzayacak olan bölümlerle daha da etkili olması beklenen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Süleyman Demirel’e benzeyen bir oyuncu arayışları da sürüyor.