Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisi bitiyor peki Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya işbirliği sürecek mi?

Aile dizisi bitiyor peki Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya işbirliği sürecek mi?

tarafından ker_def

Aile dizisi 30. bölümü ile birlikte ekranlara veda edecek. Serenay Sarıkaya, Devin karakterini canlandırdığı dizinin setinde yoğun şekilde çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Altın Kelebek ödüllerinde partneri ile birlikte ‘en iyi dizi çifti’ seçilmesi ile gündem olan Serenay Sarıkaya, hayranlarından da yeni projelerde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte ekranda olması yönünde talepler alıyor.

Aile dizisindeki son 5 bölümden bahseden ünlü oyuncu, “Dizi harika gidiyor, çok mutluyuz, keyfimiz yerinde. Son 5 bölümümüz kaldı. Onun hüznü başladı. Her şey yolunda, keyifle çalışıyoruz. Her gün setteyim, başka bir hayatım yok” açıklamasında bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ ile çok iyi bir ikili olmaları ile öne çıkan Serenay Sarıkaya, televizyon dizilerine 7 yıl aradan sonra dönmesi ile hayranlarını çok memnun etmişti.

Bu geri dönüşün Kıvanç Tatlıtuğ ile partnerlik sürecinin de çok olumlu gelişmesi sonrasında hayranları Serenay Sarıkaya’nın ilerleyen süreçte de televizyon dizilerinde yer almaya devam etmesini umut ediyor.

Bu noktada Tatlıtuğ ile Sarıkaya arasında farklı projeler olup olmayacağı da merak ediliyor. Bu konu ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serena Sarıkaya, şöyle konuştu:

“Hiç bilmiyorum. Çok uzun yıllar sonunla onunla (Kıvanç) beraber yeniden televizyona dönmek harika bir fırsattı benim için. Önümüzdeki zamanlar bize ne gösterir bilmiyorum.”