Ana sayfa Dizi Haberleri Bomba gibi yeni atv dizisi! Yalnız Kurt, büyük tartışmalar yaratacak!

Bomba gibi yeni atv dizisi! Yalnız Kurt, büyük tartışmalar yaratacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalnız Kurt dizisinin şifrelerini yapımcı Osman Sınav verdi! Yalnız Kurt isimli atv’nin yeni dizisi için hazırlıklara devam ediliyor… Dizinin yakında atv ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Çekimleri başlayan ve ilk fragmanı da yayınlanan dizinin siyasi bir hikayesi var.

1956 yılında Türkiye’nin NATO’ya girmesi ile başlayan süreç ile birlikte ülkemizde yaşanan olaylara farklı bir bakış açısı getirmeyi amaçlayan yeni dizide Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Deniz Evin gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Daha önce Kurtlar Vadisi ve Sen Anlat Karadeniz dizileri ile izleyicilerin gönlünde yer edinen Osman Sınav’dan yine güçlü bir dizi hikayesi gelmesi sektör adına önemli bir gelişme olarak yorumlanıyor.

Bomba gibi yeni atv dizisi! Yalnız Kurt, büyük tartışmalar yaratacak! 2

Peki Yalnız Kurt’un şifreleri neler? Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu konuyu yapımcı Osman Sınava sordu. Türkiye’de işlenen cinayetler, yaşanan siyası çekişmeler, terör ile mücadelenin perde arkası gibi birçok detay dizinin içinde yer alacak.

Osman Sınav, Yalnız Kurt dizisi için şu detayları anlattı:

“Tüm bunlara tek bir cümlem var. 1956’dan beri yani Türkiye’nin NATO’ya girişinden beri benim ülkemde neler oldu, neden oldu? Golyat ve etrafındakiler neden durdurulamıyor? Türkiye tam bağımsızlık yolunda ihanetlerle durduruluyor.. Her şeye rağmen, yürüyebilmemiz için, ihtiyacımız olan duruşu ve karakteri arayışımdır bu dizi.”

Bakalım Osman Sınav’ın siyasi anlamda birçok tartışma yaratması da beklenen Yalnız Kurt dizisi ne tür sonuçlar doğuracak? İzleyip sizlere detayları aktarmaya devam edeceğiz.