Ana sayfa Dizi Haberleri Bomba iddia! İki ünlü oyuncu Yasak Elma dizisiden ayrılıyor mu?

Bomba iddia! İki ünlü oyuncu Yasak Elma dizisiden ayrılıyor mu?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin çok izlenen dizisi Yasak Elma, birkaç hafta önce sezon finali yapmıştı. Dizi ekibi sezonu öyle bir finalle sonlandırmıştı ki yeni sezonla ilgili birçok soru işaretini beraberinde getirmişti.

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay’ın yer aldığı dizinin final sahnesindeki patlama diziden ayrılabilecek isimler konusunda açık kapı bırakmıştı. Beşinci sezonunu tamamlayan dizinin sezon finali bölümünde patlama sahnesinde pekçok karakterin ölmüş ve dolayısıyla diziden ayrılmış olma ihtimayi bulunuyor.

Dizi böyle bir sonla sezon finali yaparken ekipten ayrılacak bir ismin kesinleştiği duyuruldu. Gazeteci Birsen Altuntaş, TV100 sitesindeki köşe yazısında dizide Hasan Ali Kuyucu karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar’ın yeni sezonda ekipte yer almayacağını duyurdu.

Bomba iddia! İki ünlü oyuncu Yasak Elma dizisiden ayrılıyor mu? 7

Yasak Elma’dan kısa süre önce Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir’in ayrıldığı açıklanmıştı. Dizinin beşinci sezonunun yayını devam ederken ana karakterlerden birini canlandıran Nesrin Cavadzade de yönetmenle yaşadığı tartışma yüzünden Yasak Elma’ya veda etmişti.

Diziden ayrılacağı iddia edilen çok önemli bir isim daha var. Yasak Elma’nın fettan Ender’ini canlandıran Şevval Sam’ın da yeni sezonda dizide olmayacağı öne sürülüyor. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama olmadığından bu durum henüz iddiadan öteye gitmiyor.

Eğer iddialar gerçek çıkar ve Şevval Sam da diziden ayrılırsa Yasak Elma büyük bir yaprak dökümüne sahne olacak.