Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Harika’sı Gözde Türker’in gerçek hayattaki yeteneğini duyduğunuzda inanamayacaksınız!

Kardeşlerim dizisinin Harika’sı Gözde Türker’in gerçek hayattaki yeteneğini duyduğunuzda inanamayacaksınız!

tarafından sule sule

Bu sezonun en dikkat çekici işlerinden biri hiç kuşkusuz, ATV ekranlarında her cumartesi akşamı izleyiciyle buluşan Kardeşlerim dizisi. Adını daha önce hiç duymadığımız genç ve yetenekli oyuncularla bizleri tanıştıran Kardeşlerim, hem reytinglerde hem de sosyal medyada dizi dünyasını sallamaya devam ediyor.

Dizinin kadrosundaki genç oyuncuların hepsi de birbirinden yetenekli. Birçoğu çoktan izleyicilerin gönlüne taht kurdu bile. Dizide kötü ve kıskanç bir karakter olan Harika’yı canlandıran Gözde Türker de onlardan biri. Kardeşlerim dizisi izleyicisi Harika’dan nefret ediyor. Bu da 25 yaşındaki Gözde Türker’in başarılı oyunculuğunun en önemli kanıtı.

Günaydın gazetesine bir röportaj veren Gözde Türker, aslında profesyonel bir tango dansçısı ve eğitmeni. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Safiye Sultan’ı canlandırarak başlayan genç oyuncu, kariyerindeki sıçrayışı ise Kardeşlerim dizisiyle yaptı.

Harika gibi bir karakteri canlandırdığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Gözde Türker, “Kötü bir karakter olmasına rağmen insanların empati yapıp Harika’ya üzülmesi, anlaması, gülmesi ve sevmesi çok hoşuma gidiyor. Bu karakterin cazibesi tamamen hikayesinde gizli. O hikayeyi insanlara doğru hissettirebildiysem ne mutlu bana” diyor.

Kardeşlerim ekibinin, genç oyunculara kendini göstermesi için büyük bir fırsat verdiğini söyleyen Türker, bunun kendisi için büyük bir şans olduğunu da belirtiyor.

Kardeşlerim dizisinin Harika'sı Gözde Türker'in gerçek hayattaki yeteneğini duyduğunuzda inanamayacaksınız! 7

Gözde Türker, çekimler boyunca kendisini en çok zorlayan sahnenin ise, Harika’nın babasının öldüğü sahne olduğunu belirtiyor ve şöyle diyor: “Tüm günün son sahnesiydi. Duygu olarak çok ağır ve güçlü bir sahneydi.”