Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinin çok önemli karakteri beşinci sezonda yok!

Yasak Elma dizisinin çok önemli karakteri beşinci sezonda yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, 4. sezonda büyük değişim geçiren Yasak Elma dizisine katılmış ve hikayenin yeni dönemini taşıyacaklarını belirterek iddialı bir giriş yapmıştı.

Ancak Erdal Özyağcılar’ın canlandırdığı Hasan Ali Kuyucu karakterinin dizinin beşinci sezonunda olmayacağına yönelik kulis bilgileri geliyor. Büyük entrikalarıyla dikkat çeken Yasak Elma dizisinde son olarak Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin ani ayrılığı hayranları çok üzmüştü.

Sette yönetmen ile yaşadığı anlaşmazlık sonrasında çekimleri terk eden oyuncu, Medyapım tarafından hikayeden çıkartılmıştı. Şahika karakterinin gidişinin ardından iki önemli ismin daha diziye veda edeceği ortaya çıkmıştı. Bu isimler Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir olarak ifade edildi.

Ancak ayrılıların bu iki isim ile sınırlı kalmadığı ortaya çıktı. Erdal Özyağcılar’ın canlandırdığı Hasan Ali Kuyucu karakteri de Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda olmayacak. Bu iddiayı dile getiren kişi ise TV100’den gazeteci Birsen Altuntaş oldu.