Ana sayfa Dizi Haberleri Bomba isimler bir araya geliyor! Netflix’in Tuba Büyüküstün’ün yer aldığı yeni dizisinde kesinleşen isimler var!

Bomba isimler bir araya geliyor! Netflix’in Tuba Büyüküstün’ün yer aldığı yeni dizisinde kesinleşen isimler var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ekranlarda görünmeyen, son olarak Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Mavi karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Netflix dizisi Another Self’te başrol oynamaya hazırlanan oyuncuya eşlik edecek isimler de yavaş yavaş kesinleşmeye başladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın Twitter’da yaptığı paylaşıma göre dizi için daha önce imza aşamasına gelinen Algı Eke ve Büşra Pekin’in ekipte yer almayacağı öğrenildi. Seda Bakan’la ise anlaşıldı. Son olarak Mucize Doktor’da izlediğimiz Seda Bakan’ın dizide Leyla karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Bomba isimler bir araya geliyor! Netflix'in Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı yeni dizisinde kesinleşen isimler var! 8

Diziye katıldığı kesinleşen diğer isimler de çok iddialı. Bu isimlerden biri Serkan Altunorak. Uzun süredir ekranlarda olmayan Altunorak, en son Cesur ve Güzel dizisinde rol almıştı. Altunorak böylece Cesur ve Güzel’den sonra Tuba Büyüküstün’le yeniden bir projede bir araya gelecek.

Bir diğer isim de çok iddialı. Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu, Netflix’in yeni dizisi için ismi kesinleşen bir başka oyuncu.

Bomba isimler bir araya geliyor! Netflix'in Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı yeni dizisinde kesinleşen isimler var! 9

Dizilerin bir başka sert adamı Fırat Tanış da Another Self’in oyuncu kadrosuna katıldığı açıklanan son isim. Fırat Tanış, İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Adem karakteriyle hafızalara yer etmişti.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin, senaristliğini Nuran Evren Şitin üstlendiği Another Yet, üç kadının hikayesini anlatacak.