Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin, yeni dizisi Destan’ın hikayesinden çok etkilendi!

Ebru Şahin, yeni dizisi Destan’ın hikayesinden çok etkilendi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yayınlanan Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteriyle kariyerinde büyük patlama yapan Ebru Şahin, önümüzdeki sezonda TRT 1 ekranlarında olacak. Ebru Şahin, Bozdağ Film tarafından çekilecek Destan dizisinde başrolde yer alacak.

Adı ilk önce Akkız Destanı olarak açıklanan, daha sonra Destan olarak değiştirilen dizi Türklerin İslamiyet’i kabul etmesinden daha önceki 9. yüzyılda geçen hikayede bir genç kız ile bir hanın oğlunun aşkını anlatacak.

Dönem dizisi olan ve büyük bir prodüksiyonla hayata geçirilecek dizinin konusu Ebru Şahin’i çok etkilemiş. Kulislerde Ebru Şahin’in, Türkler’in İslamiyet’i kabulünden önceki dönemi anlatan dizinin hikayesinden çok etkilendiği için projeyi kabul ettiği söyleniyor.

Güçlü bir prodüksiyon ile gelen yeni dizi için hazırlıklar sürerken çekimlerin temmuz ayının sonunda başlayacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh üstleniyor.

Dizinin senaryosu ise daha önce Sen Anlat Karadeniz ve Sefirin Kızı dizilerin hikayesine imzasını atan Ayşe Ferda Yılmaz ve Sedef Nehir Erdem tarafından kaleme alınacak.

blank

Dizinin kadrosuyla ilgili şu ana kadar kesinleşen tek isim Ebru Şahin oldu. Şahin’e eşlik edecek erkek oyuncuyla ilgili görüşmeler ise devam ediyor.

Son olarak Hercai’de birlikte rol aldığı Akın Akınözü ile çok yakıştırılan genç oyuncunun yeni rol arkadaşının kim olacağı konusunda sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında.