Ana sayfa Sosyal Medya Fırat Tanış hayranları ne kadar şanslı, bir proje bitiyor bir başkası başlıyor!

Fırat Tanış hayranları ne kadar şanslı, bir proje bitiyor bir başkası başlıyor!

tarafından ker_def

Fırat Tanış’ın son yıllarda hem sinema hem dijital dizi hem de televizyon projelerinde sıklıkla yer alması hayranlarını memnun ediyor.

Karakter yaratma konusunda her rolün altından kalkma başarısı sergileyen usta oyuncu, bir karakterden bir diğerine bürünürken ekran başındaki izleyiciler de bu geçişlerdeki profesyonellikten de çok etkileniyor.

Fırat Tanış, son 3-4 yıllık süreçte bile o kadar farklı karakterler ile hayranlarının karşısına çıktı ve her rolü de farklı bir hava ile yansıttı ki, birçok izleyici onun yer aldığı projelere özel önem vermeye devam ediyor.

Arıza, Aziz ve Adım Farah isimli televizyon dizilerinin yanı sıra, Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı ve Kulüp dizileri oyuncunun farklı karakterlerdeki başarısını ortaya koymuştu. Sinemada ise 9 Kere Leyla, Suna ve Aşk Mevsimi isimli projeler ile Fırat Tanış her platformda yer almayı sürdürdü.

En son Aşk Mevsimi isimli sinema filminde yer alan oyuncu, hayranları ile bir kez daha sinema salonlarında buluşmuş oldu.

Fırat Tanış hayranları ne kadar şanslı, bir proje bitiyor bir başkası başlıyor! 7

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in birlikte kaleme aldığı bir Sugarworkz yapımı olan ‘Aşk Mevsimi’ sinemalardaki yerini aldı.

Bozcaada’da başlayıp İstanbul’a uzanan, yıllar içerisinde git gide karmaşıklaşan bir aşk hikayesinin anlatıldığı ‘Aşk Mevsimi’ seyircileri naif bir yolculuğa çıkarıyor.

Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrolü paylaştığı Aşk Mevsimi’nde başarılı oyuncu Fırat Tanış da ‘Altan’ karakteriyle yer alıyor.

‘Şirin’ ve ‘Ali Yaman’ın hikayesinde dönüm noktası yaratan bir karaktere hayat veren Fırat Tanış oyunculuğuyla kendine hayran bırakırken ‘Altan’ seyircilerin tepkisini üzerine topluyor.

Aşkın her halini beyaz perdeye aktaran film kimi zaman neşeli kimi zaman ise hüzünlü anlar yaşanmasına sebep oluyor.

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda sinema salonlarındaki yerini alan ‘Aşk Mevsimi’ romantik ve çarpıcı hikayesiyle sinemalarda