Ana sayfa Dizi Haberleri Bora Akkaş ile Özge Yağız ikilisinin İçimizden Biri dizisindeki imajları şaşkınlık yarattı!

Bora Akkaş ile Özge Yağız ikilisinin İçimizden Biri dizisindeki imajları şaşkınlık yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle yakında buluşacak olan İçimizden Biri dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Yabancı Damat dizisine benzetilen İçimizden Biri’nin başrolünde Özge Yağız ile Bora Akkaş buluştu. Her iki ünlü isim de yeni dizideki imajları ile çok dikkat çekti.

Kuzey Yıldızı dizisinde başarılı bir yönetmenlik yapan Ersoy Güler, yeni dizinin de hem senaryosunu yazdı hem de yönetmenliğini yapıyor. Mustafa Avkıran, Derya Alabora ve Renan Bilek gibi usta isimlerin de kadrosunda yer aldığı yeni dizinin çekimleri başladı.

Bora Akkaş ile Özge Yağız ikilisinin İçimizden Biri dizisindeki imajları şaşkınlık yarattı! 10

Marmaris’te çekimlere başlayan dizinin ekibinin yoğun ama yüksek enerji ile sette çalışmalara başladığı görüntüler de yayınlandı. Bu görüntülerde en dikkat çeken detay, başrol oyuncularının yeni imajları oldu.

Bora Akkaş ile Özge Yağız ikilisinin İçimizden Biri dizisindeki imajları şaşkınlık yarattı! 11

En son Sol Yanım dizisinde izlediğimiz Özge Yağız, dalgalı saçları ile dikkatleri çekti. Yemin dizisinin ilk iki sezonunda Reyhan karakterine hayat veren Yağız, başarılı çıkışı sonrasında başrollerin aranılan isimlerinden birisi olmuştu. 12 bölüm süren Sol Yanım dizisinin ardından Özge Yağız, yine bir başrol karakter ile İçimizden Biri dizisinde yerini aldı.

Bora Akkaş ile Özge Yağız ikilisinin İçimizden Biri dizisindeki imajları şaşkınlık yarattı! 12

Bora Akkaş’ın da değişen saçları ile yeni imajını görenler bir hayli şaşıracak. Bora Akkaş, en son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinde Hakan karakterine hayat verdi. Son dönemin başarılı isimlerinden olan Akkaş, yeni dizide Adam karakterine hayat verecek.

Bora Akkaş ile Özge Yağız ikilisinin İçimizden Biri dizisindeki imajları şaşkınlık yarattı! 13