Ana sayfa Sosyal Medya Boran Kuzum’un doğum günü mutluluğu! Necip Memili’nin yaşama sebepleri!

Boran Kuzum’un doğum günü mutluluğu! Necip Memili’nin yaşama sebepleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Instagram hesaplarından paylaşımlarda bulunan Boran Kuzum ve Necip Memili’nin mutlu halleri hayranlarından da destek buldu. 1 Ekim 1992 doğumlu olan Boran Kuzum, yaş günü mutluluğu yaşadı. Necip Memili ise eşi ve kızına olan sevgisini sergiledi.

Vatanım Sensin dizisindeki performansı ile akıllara yazılan Boran Kuzum, son dönemin en başarılı genç isimleri arasında bulunuyor. Sosyal medyada da yakından takip edilen oyuncu, bir yaşını daha kutlamanın mutluluğu içinde. Boran Kuzum, “Bir yaşıma daha sevginizi, desteğinizi hissederek giriyorum. Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Size de hep yansıttığınız güzelliklerle karşılaşmanızı diliyorum” mesajıyla aşağıdaki videosunu yayınladı.

 

Çukur dizisinde Cumali karakterine hayat vermekte olan Necip Memili, 2020 yılına Didem Dayıcıoğlu ile evlenerek başlamıştı. Çiftin kızları Asya ise Temmuz ayında dünyaya geldi.

Necip Memili, eşine ve kızına olan sevgisini yayınladığı aşağıdaki paylaşımı ile sergiledi ve hayranlarından da iltifatlar aldı:

,,, aşığım size kızlar @didemdayicioglu #asya#,,,????????????????????????

Boran Kuzum'un doğum günü mutluluğu! Necip Memili'nin yaşama sebepleri! 7