Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy ve Selin Şekerci’nin dizi setindeki sempatik halleri

Buğra Gülsoy ve Selin Şekerci’nin dizi setindeki sempatik halleri

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Melikşah karakteri ile ekranlara dönüş yapan Buğra Gülsoy ile Çatı Katı Aşk dizisine katıldığı iddia edilen Selin Şekerci’nin instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlar göz doldurdu.

Pazartesi akşamı büyük bir görsel şölen sunan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin başrolünde Buğra Gülsoy bulunuyor. Daha önce oynadığı rollere bakarak ünlü oyuncunun müthiş değişimi ve bambaşka bir karaktere hayat vermesi büyük ilgi gördü. Romantik dizilerin aranılan ismi olan Buğra Gülsoy’un Sultan Melikşah karakteriyle dönüşü herkes için büyük sürpriz oldu. Başarılı performansı ile çok konuşulan oyuncu, setten atıyla birlikte paylaşım yaptı. “Partner” notunu ekleyen oyuncu, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Buğra Gülsoy ve Selin Şekerci'nin dizi setindeki sempatik halleri 8

Kanal D ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Çatı Katı Aşk dizisinde bir değişim iddiası ortaya atıldı. Selin Şekerci’nin setten paylaştığı fotoğraf da bu iddiayı güçlendirdi.

Furkan Andıç’ın Ezgi Şenler ile anlaşamadığı ve Selin Şekerci’nin de diziye katıldığı iddiaları kulislerde dolaşıyor. Yakında tüm ayrıntılar ortaya çıkar. Ancak Selin Şekerci daha şimdiden diziye alışmış gibi duruyor. İşte ünlü oyuncunun paylaşımı:

Mantı önemli????

Buğra Gülsoy ve Selin Şekerci'nin dizi setindeki sempatik halleri 9