Ana sayfa Dizi Haberleri Börü 2039 dizisinde Boğaz Köprüsü’nün yıkılma sahnesiyle izleyiciyi yerinden zıplatır!

Börü 2039 dizisinde Boğaz Köprüsü’nün yıkılma sahnesiyle izleyiciyi yerinden zıplatır!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alper Çağlar’ın seri yaratıcısı olduğu ve Doruk Acar ile yapımcılığını üstlendiği özel yapımı Börü 2039 nihayet bugün BluTV’de yayında. Uzun zamandır heyecanla beklenen bu sıra dışı dizi, görsel efektleriyle izleyiciyi şaşkınlığa uğratacak.

Kısa süre önce afişi ve ilk tanıtımı paylaşılan Börü 2039 bugün BluTV’de yayına girdi. Börü 2039’un duyurusu BluTV’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımla duyuruldu. Paylaşımda “Düzeni Bozmaya Çalışanların Karşısında Gücünü Geçmişinden Alan Bir Ekip ve Onların 2039’daki Ölümüne Mücadelesini Anlatan #BÖRÜ2039 Bugün Saat 12.00’de BluTV’de Yayında!” denildi. Ancak daha sonra yayın saatinde bir değişiklik olduğu bilgisi paylaşıldı. Dizinin BluTV’de akşam saatlerinde izleyici ile buluşması bekleniyor.

Kadrosunda Murat Arkın, Tuğba Sunguroğlu, Tuğçe Açıkgöz, Doğan Bayraktar, Cenay Türksever, Ozan Ağaç, Ahmet Pınar, Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Emir Benderlioğlu gibi isimlerin buluştuğu proje alışılmışın dışındaki dünyası ve hikayesinin yanı sıra çekimlerde kullanılan teknolojilerle de dikkat çekecek.

Fütüristik bir İstanbul’u anlatan dizi aksiyon sahnelerindeki görsel efektlerle izleyicileri şaşkınlığa uğratacak. Özellikle Boğaz Köprüsü’nün yıkılma sahnesinin gerçekçiliği izleyiciyi deyim yerindeyse yerinde zıplatacak. Büyük bütçeler harcanarak çekilen dizi özellikle sunacağı görsel şölenle dikkat çekiyor.

Ahmet Atalay ile Can Emre’nin bölüm yönetmenliğini üstlendiği Börü 2039, 28 Aralık’ta seyirciyle buluşacak ilk bölümüyle izleyenleri İstanbul ve dünyanın gizemli geleceğine doğru bir yolculuğa davet edecek.

Dizinin bir sürprizi de eski oyuncusu Ahu Türkpençe’nin yeniden kadroya dahil olması. Dizinin eski bölümlerinde keskin nişancı Asena’ya hayat veren Türkpençe yeni bölümlerde de yer alacak.