Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’un Leyla’sı Aslıhan Malbora, Romanların en çok hangi özelliğinden etkileniyor?

Üç Kuruş’un Leyla’sı Aslıhan Malbora, Romanların en çok hangi özelliğinden etkileniyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Genç neslin en dikkat çekici kadın oyuncularından Aslıhan Malbora şu sıralar, Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş ile Gain dijital platformundaki Etkileyici dizisiyle adından söz ettiriyor.

Her iki dizide de ‘Leyla’ karakterine hayat veren oyuncu, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir roman mahallesinde çekilen Üç Kuruş dizisi, Aslıhan Malbora için farklı bir deneyim olmuş, dizide roman mafya liderinin kız kardeşini canlandıran oyuncu mahallenin tek okumuş kızı. Onu diğerlerinden ayıran özelliklerin başında bu geliyor. Mahalleye hem ait hem de değil.

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora, Romanların en çok hangi özelliğinden etkileniyor? 8

Aslıhan Malbora Hakan Gence’nin ‘Gerçek bir Roman mahallesinde yapılıyor çekimler… Orada seni neler şaşırttı?’ sorusuna şu cevabı verdi; ” Günümüzde anaerkil olmaya en yakın toplum olmaları… Kadınların bu kadar ön planda ve sözü geçer olmalarından çok etkilendim. Bir de tükenmeyen hayat enerjilerine hayran kalmamak elde değil.”

Peki oyuncunun yeni yıldan beklentisi ne? Oyuncu bu konudaki duygularını da şöyle ifade etti; “Yeni adım attığım şeylerde biraz yavaş ilerledim. Yeni bir dil ya da piyano çalmayı öğrenmek gibi… İçinde bulunduğumuz dönemin buhranı, umutsuzluğu dönem dönem beni de içine çekti. Bu konudaki disiplinimi ve motivasyonumu arttırmak isterdim.”

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora, Romanların en çok hangi özelliğinden etkileniyor? 9

Aslıhan Malbora röportajda aşk konusunda şanslı olduğunu da ifade ederek, “Çok küçük yaşta yolum kesişti aşkla. Aşk benim için bütün gün koşturup bin bir türlü ruh halinden geçtikten sonra, eve geldiğimde her şeyin kapı dışında kaldığı, bana ait huzurlu ve mutlu bir dünya demek” açıklamasını yaptı.