Ana sayfa Sosyal Medya Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde Emre Kıvılcım ‘ben buradayım’ diyor!

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde Emre Kıvılcım ‘ben buradayım’ diyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Bozdağ Film tarafından büyük bir prodüksiyon ile hayata geçirilen tarihi dizi Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi atv ekranında ilk 3 bölümü ile izleyicilerle buluştu. Cuma akşamları yayınlanan dizide Celaleddin karakterine hayat veren Emre Kıvılcım çok başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Kazak ve Türk oyuncuların birlikte yer aldığı projede Moğollara ilk mağlubiyeti tattıran ve onların yenilmezlik efsanesini yerle bir eden Celaleddin Harzemşah’ın efsanevi hikayesini anlatılıyor. Emre Kıvılcım dizideki performansı ile hayranlarını bir hayli memnun etti. Çok başarılı bir oyunculuk sergileyen Kıvılcım, sosyal medyanın da gündeminde yer alıyor.

Son yılların en başarılı karakter sunumlarından birisini Celaleddin Harzemşah gibi tarihi mal olmuş bir karakter üzerinden sergileyen Emre Kıvılcım için övgü dolu sözlerle binlerce mesaj da sosyal medyada paylaşılıyor. Hayranlarının ekrana çok yakıştığını ifade ettikleri Kıvılcım, Celaleddin karakterini de adeta üzerine bir elbise gibi giydi…

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde Emre Kıvılcım 'ben buradayım' diyor! 7

Bu karakter sayesinde kariyerinde büyük bir çıkışa da imza atan oyuncu, Elif isimli dizide Selim karakteri ile tanınmıştı. Adı Zehra dizisinde Genco Yaman olarak da kısa süre ekranda izlediğimiz genç oyuncu, belki de kariyerinin en etkileyici rolünü canlandırıyor ve bu konuda oldukça da iyi.

Dizinin 4. yeni bölümü 11 Haziran Cuma günü ekrandaki yerini alacak. Aşağıdaki videodan yeni bölüm fragmanını bulabilirsiniz.

‘Bozkır Arslanı Celaleddin’, görkemli bir imparatorluk olan Harzemşah devletinin sultanı Alaeddin Muhammed’in büyük şehzadesi Celaleddin Harzemşah’ın efsanevi hikayesini anlıyor.

Sultan babası ve babaannesi Türkan Hatun arasındaki nüfuz mücadelesinin zayıflattığı devletini hayatta tutmak için kimliğini gizleyerek Moğol hükümdarı Cengiz Han’ın huzuruna giren Celaleddin Harzemşah, Cengiz Han’ın ülkesini ele geçirmeyi planladığını anlar.

Cengiz Han’a meydan okuyup, ülkesini savunmaya karar veren Celaleddin Harzemşah, Cengiz Han’ın otağında karşılaştığı ve bütün tehlikelere rağmen kaçırıp Gürgenç’e getirdiği güzeller güzeli Kutlu Bike ile birlikte kendini büyük bir mücadelenin ortasında bulur.

Türk tarihinin kahraman komutanları arasında yer alan Celaleddin Harzemşah’ın heyecan dolu hikayesini anlatan ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’ görkemli prodüksiyonu ve zengin oyuncu kadrosuyla heyecan yarattı.