Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bozkır dizisinde ikinci sezonu bekleyenlere müjde!

Bozkır dizisinde ikinci sezonu bekleyenlere müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ARC Film tarafından 2018 yılında Eskişehir’de çekimleri yapılan Bozkır isimli BluTV dizisi, büyük ilgi gören bir yapım olmuştu. Bahadır İnce’nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizi sadece tek bir sezon olarak ekrana geldi.

10 bölümden oluşan Bozkır, 30 Kasım 2018 ile 31 Ocak 2019 tarihleri arasında izleyicilerle buluştu. Yigit Özşener, Ekin Koç, Altan Erkekli, Nur Fettahoğlu, Bige Önal, Merve Çağıran gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Bozkır dizisi için ikinci sezon kararı alındı.

Dizinin hayranlarını mutlu edecek haberi Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu verdi. Koloğlu’nun kulis bilgisine göre, ekip sonbaharda dizinin ikinci sezonunu çekecek.

Dizinin ikinci sezonu için onay verilmesinin ardından senaryonun yazım aşamasına geçildiği de ortaya çıktı. Sina Koloğlu köşe yazısında Bozkır dizisini bekleyenler için şu bilgileri paylaştı:

“Ev ahalisinin pek beğendiği diziydi ‘Bozkır’, ikinci sezon olacak Blu TV’de. Yazım aşamasına geçildi. Ekim sonu biter diye tahmin ediliyor. 2022 yaz çekilmesi düşünülüyor. Seyfi (Yiğit Özşener) ve Nuri Pamir (Ekin Koç) hariç ekip yenilenecek.”