Ana sayfa Dizi Haberleri Cemre Baysel ve Furkan Andıç’ı yeniden keşfetmek için izlemeniz gereken bir dizi var!

Cemre Baysel ve Furkan Andıç’ı yeniden keşfetmek için izlemeniz gereken bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranı için hazırlanan diziler akıllara geldiği zaman Cemre Baysel ile Furkan Andıç’ı birçok izleyici romantik komedi rolleri ile akıllarda tutmuştur. İki önemli oyuncu da çeşitli projelerle son dönemde etkili oldu ve geniş bir hayran kitlesi oluşturdu.

Ancak onların televizyon ekranında değil de dijital bir dizide bambaşka bir görüntü ortaya koyduğunu bilenler çok fazla olmayabilir. Blu TV’de yayınlanan Bozkır isimli dizinin hayranları Cemre Baysel ile Furkan Andıç ikilisine, televizyon dizilerinden çok daha farklı bir anlam yüklüyor. Çünkü onların Bozkır dizisinde ortaya koyduğu performansın bir anlamı var.

İkiliyi Bozkır dizisinde çok beğenen izleyiciler, Payidar karakteri ile Sevda’nın uyumundan da çok memnunlar. Birçok kişi belki Bozkır dizisinin ikinci sezonunu takip etmemiş olabilir. Ancak bu iki genç ismi farklı bir değerlendirme yapabilmek için Bozkır dizisini izlemek şart.

Cemre Baysel ve Furkan Andıç'ı yeniden keşfetmek için izlemeniz gereken bir dizi var! 8

Bozkır dizisinin ikinci sezonu sert bir üslup ile başladı ve hikayeyi beğenenler için de bu durum şaşırtıcı olmadı. Yüsra Geyik’in Hilal karakteriyle dikkatleri çektiği, Cemal Toktaş’ın Şafak olarak tiksinme duygusunu izleyenlere yaşattığı bir dizi…. Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu da bu dizinin detaylarını sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Birçok izleyicinin de sosyal medya yorumlarına yansıdığı şekilde Payidar karakterinde Furkan Andıç, bugüne kadarki performanslarının üzerine çıkmış gözüküyor. Bir izleyici diyor ki, “Furkan Andıç, harika ötesi. Adam rolü resmen yaşıyor.”

Furkan Andıç ile Cemre Baysel uyumunun da çok güzel olduğu şeklinde çok fazla sosyal medya paylaşımı bulabilirsiniz.

Sina Koloğlu ise bu iki genç oyuncuya farklı bir yönden yaklaşıyor. Televizyon dizilerinde çekim yoğunluğu ve uzun süreler nedeniyle onlardan pek de beklenmeyen oyunculuk gücünü Bozkır dizisinde gördüğünü aktarıyor.

Cemre Baysel ve Furkan Andıç'ı yeniden keşfetmek için izlemeniz gereken bir dizi var! 9

Sina Koloğlu, Furkan Andıç için şu yorumda bulundu: “Şahsen ben Furkan Andıç’ın oyunculuğunu beğenirim. Payidar olarak farklı bir yorumda (Ekin’e göre) kendini kabul ettirdi. Hikayenin onun üzerinden devamını sağladı.”

Sevda rolünde başarısı ile göz kamaştıran Cemre Baysel için de Koloğlu’nun yorumu şöyle: “Sevda rolünde Cemre Baysel için de aynı durum. Açık kanal dizi karakterlerinin ötesinde… Payidar ile olan durumları dizinin ‘böyle olmalıydı’ diye beklediğimiz bir finalini yaptı diyelim.”

Hem Cemre Baysel hem de Furkan Andıç ikilisinin hayranları için de Bozkır dizisi, onları tanıma adına yeni bir ufuk açıyor.

Furkan Andıç’a karşı ön yargısı bulunduğunu belirten bir izleyicinin, “Beni yanılttı, harika performans sergilemiş” şeklindeki yorumu da aslında birçok kişinin duygularına tercüman olma halini yansıtıyor.