Ana sayfa Sosyal Medya Yüsra Geyik’in çıplak dansına takılanlar, zor işlerin altından kalkan başarısını görmezden gelmesin!

Yüsra Geyik’in çıplak dansına takılanlar, zor işlerin altından kalkan başarısını görmezden gelmesin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 15 sezon boyunca Arka Sokaklar dizisinde rol almak Yüsra Geyik’e büyük kazanımlar getirmiş olsa da, bu süreçte başka dizilerde yer alamadığı için de kendisini geliştirme konusunda farklı örnekler sunmakta sıkıntı yaşamıştı.

İşte tam da bu nedenle olsa gerek, 15. sezon finalinin ardından Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Yüsra Geyik, sonraki süreçte hem Camdaki Kız hem Bozkır hem de şimdilerde Aile dizileri ile yeteneklerini ortaya koymaya devam ediyor.

Camdaki Kız dizisindeki Melisa karakteri ile çok tartışılan ve diziden haksız şekilde gönderildiği yorumlarını hatırlayacaksınız. Oyuncu, Blu TV’nin sevilen dizisi Bozkır’da etkili performansı ile dikkatleri çekti. Sosyal medyada Yüsra Geyik’in çıplak dansı ile ilgili içerikler öne çıksa da aslında bu durum oyuncunun çok zor bir karakterin altından kalktığı gerçeğinin gölgelenmesine neden oldu.

Yüsra Geyik'in çıplak dansına takılanlar, zor işlerin altından kalkan başarısını görmezden gelmesin! 8

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu da Bozkır dizisiyle ilgili yorumunda Yüsra Geyik için şu düşüncesini paylaştı: “Hilal rolünde Yüsra Geyik’i bir ‘Arka Sokaklar’da bir de burda izleyince bu soruyu sordum kendime. ‘Sayko kadın’ rolünde zor işin altından nasıl kalktığını izledik.”

Bozkır dizisindeki zor bir karakterden çıkıp da Aile isimle Show TV’nin son haftalara damga vuran yeni dizisindeki Yağmur karakterine geçiş yapmak farklı bir deneyimdi.

Yağmur karakteri eskortluk yapan, uyuşturucu kullanan, başarılı bir ablanın gölgesinde kalan, çocukluğu baba sevgisine muhtaç şekilde geçmiş bir kadın. Yağmur’un defoları çok fazla ve karakteri inandırıcı kılan bir Yüsra Geyik, yorumunun da izleyicileri etkilediği ortada.

Yüsra Geyik'in çıplak dansına takılanlar, zor işlerin altından kalkan başarısını görmezden gelmesin! 9

Hem Camdaki Kız dizisindeki Melisa karakteri ile hikayeye kattığı farklılık hem Bozkır dizisinde çok zor bir karakterde başarılı iş ortaya çıkarması hem de Aile dizisinin en sıkıntılı kadın karakterini başarıyla yansıtması ile birlikte Yüsra Geyik için kariyerinde yepyeni başlangıçlar yaşandığı ortada.

Sosyal medyaya yansıyan çıplak görüntüleri üzerinden gündem olmasına bakmayın, Yüsra Geyik, Aile dizisindeki etkili performansıyla da hayranlarının gözünde daha da büyüyor.