Ana sayfa Dizi Haberleri Yüsra Geyik, Arka Sokaklar’dan sonra cesur kararlarla kariyerini yeniden yazıyor!

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar’dan sonra cesur kararlarla kariyerini yeniden yazıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyunu Yüsra Geyik, son dönemde magazin gündeminde sıklıkla yer alan bir isim haline geldi. Bozkır isimli dijital dizi projesinde çıplak görüntüleri ile çok konuşulan oyuncu, cesur bir çıkışta bulundu.

15 sezon boyunca Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakteri ile öne çıkan oyuncu, çocukluk döneminden ergenlik dönemine ve genç hallerine kadar geçen 15 yıllık süreçte adeta ekran önünde büyüdü. Dizi izleyicileri de Yüsra Geyik’in bu süreçteki her haline tanıklık etti.

Yüsra Geyik’in Arka Sokaklar macerasını 2 yıl önce tamamlamasının ardından üst üste farklı projelerle öne çıkmaya başladığını görmekteyiz. Camdaki Kız dizisinde güçlü bir çıkış yapan oyuncu, Bozkır isimli dijital dizide de yer aldı ve cesur sahneleri ile şimdilerde çok konuşuluyor.

Dizideki rolü için çırılçıplak soyunması ve dans etmesi ile gündem olan Yüsra Geyik, ayrıca Aile isimli Show TV dizisinin de önemli bir parçası haline geldi.

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar'dan sonra cesur kararlarla kariyerini yeniden yazıyor! 7

Dizinin hikayesinde Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Devin karakterinin kardeşi Yağmur olarak izlediğimiz oyuncu, yine aykırı bir rolde.

Eskortluk yapan, insanları kandırmaktan çekinmeyen, uyuşturucu kullanan ve topluma kötü örnek diye tarif edilebilecek birçok şey yapan Yağmur karakteri, dizinin en aykırı ismi oldu.

Arka Sokaklar dizisinde ailenin terbiyeli, akıllı kızı olma halinden Aile dizisindeki Yağmur karakterine oyuncu büyük bir cesaret sergiledi.

Bozkır dizisindeki sahne için soyunması da Yüsra Geyik’in oyunculuk mesleğinde sınırlarının olmadığını ortaya koyuyor.

Oyuncu, dizinin 7. bölümüne çırılçıplak soyunarak dans etti. Geyik’in dizideki sahnesi kısa sürede sosyal medyanın da gündeminde en çok konuşulan konulardan birisi oldu.