Ana sayfa Dizi Haberleri Bu diziye bayıldım! atv’nin büyük heyecan yaratan yeni dizisi

Bu diziye bayıldım! atv’nin büyük heyecan yaratan yeni dizisi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında pazar akşamları artık yeni bir dizi izleyeceksiniz. 20 Haziran itibariyle Baş Belası isimli dizi başlıyor. Seçkin Özdemir ile İrem Helvacıoğlu başrolde buluştu ve izleyiciler de onları birbirlerine çok yakıştırdı.

Baş Belası dizisinin ilk bölümü de heyecanla bekleniyor…. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı ve birçok izleyici “Bu diziye bayıldım” diye yorum bırakıyor. Seçkin Özdemir en son Kuruluş Osman dizisinde Flatyos karakteri ile farklı bir rolde yer almıştı. İrem Helvacıoğlu ise Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ile partner oldu ama dizi sadece 13 bölüm sürebildi.

İki genç ve başarılı ismin yeni dizisi Baş Belası bir polisiye hikaye ve zıt karakterler üzerinden izleyicileri etkileme hedefindeki bir yapım görünümünde. “Dört gözle pazar gününü bekliyoruz” diye yorum bırakan dizinin hayranları daha şimdiden Baş Belası dizisine geçer not verdi.

Bu diziye bayıldım! atv'nin büyük heyecan yaratan yeni dizisi 7

Fragmanları çok dikkat çeken diziye yabancı izleyicilerden de büyük bir ilgi var ve dijital ortamdan takip edeceklerini belirten yorumlar yapıyorlar.

Baş Belası dizisinin 1. bölüm 2. fragmanına bir izleyici şu yorumu bıraktı: ” Efsane bir yaz dizisi geliyor gibi. Sıradan ve sıkıcı olmayan orijinal ve izlenmesi keyifli bir dizi olur inşallah.”

Görüldüğü üzere yeni atv dizisi büyük bir heyecan yarattı ve ilk bölümü de merakla bekleniyor.

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı ‘Baş Belası’ 20 Haziran Pazar akşamı atv’de ekran yolculuğuna başlıyor.

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı dizide, eğlenceli ve heyecan yüklü hikayesi ile yaz ekranının fenomen dizisi olmaya hazırlanıyor.

Dizinin yeni fragmanında, gizemli bir cinayet soruşturmasında birlikte çalışmak zorunda kalan, birbirine taban tabana zıt karakterdeki cinayet büro baş komiseri Şahin ve çocukluğundan beri polisiyeye ilgi duyan psikolog İpek’in eğlenceli öyküsünden ilk ipuçları yer aldı.

Yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği dizide başroldeki İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’e deneyimli oyuncular Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk’un eşlik ediyor.