Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı ve Baht Oyunu dizileri reytinglerde nasıl başladı? Dağ fare mi doğurdu?

Ada Masalı ve Baht Oyunu dizileri reytinglerde nasıl başladı? Dağ fare mi doğurdu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel  Analiz – Yaz dizileri bir bir ekrana gelmeye başladı. Aşkın Tarifi ve Cam Tavanlar izleyicilerle buluşmuştu. Kahraman Babam yeniden izleyicilerin karşısına çıktı. Dün akşam ise Ada Masalı ve Baht Oyunu dizilerinin ilk bölümleri ekrana geldi.

Bu iki romantik komedi hikayesinin reyting performansı da çok merak edildi. Öncelikle Salı akşamlarının fenomen dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sezon finali sonuçlarını verelim. atv dizisi yine milyonları ekran başına topladı.Oktay Kaynarca’nın başrolündeki EDHO 199. bölümüyle de reytinglerde kış sezonundan farksız çok iyi sonuçlar aldı.

atv’yi hem total hem de ABC1 gruplarında birinci sıraya yerleştiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, AB’de ise ikincilik elde etti. İki haneli oranlara yaklaşan reytingler atv’yi çok mutlu etmiştir. Gelelim Baht Oyunu ve Ada Masalı dizilerinin reytinglerine…

Ada Masalı ve Baht Oyunu dizileri reytinglerde nasıl başladı? Dağ fare mi doğurdu? 11

Star TV ekranlarında yayınlanan, Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ı başrolde buluşturan Ada Masalı, yaz sezonu düşünülünce ortalama sayılabilecek oranlar elde etti. Tüm kişilerde günü 9. bitiren dizi, AB’de 11. oldu ve ABC1’de ise 8. sırayı elde etti. Ada Masalı’ndan çok daha iyi reytingler bekleniyordu.

Dizinin fragmanları çok ilgi çekmişti ve yayınlanan ilk bölüm de izleyicilerden geçer not aldı. Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisine de ilgi yoğun oldu. Ancak tüm bu ilgiye bakınca gelen reytingler ortalama oranlar ve pek de iyi bir başlangıcı anlatmıyor.

Baht Oyunu diziside fragmanları ile dikkat çeken bir yapımdı. Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel ve İdris Nebi Taşkan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesini izleyiciler sevdi. Oyunculuk performansları da iyi bulundu. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel uyumu tutarken, özellikle Baysel çok etkileyici performansıyla sosyal medyada çok konuşuldu.

Ada Masalı ve Baht Oyunu dizileri reytinglerde nasıl başladı? Dağ fare mi doğurdu? 12

Ancak Baht Oyunu dizisinin reytingler hiç de iyi gelmedi. Ada Masalı’nın çok altında reytingler alan Baht Oyunu, tüm kişilerde 15., AB grubunda 16.ve ABC1’de ise 13. olabildi.

Hem Ada Masalı hem de Baht Oyunu dizilerine gösterilen ilgi ve sosyal medyada yapılan büyük etkileşimler düşünülünce iki dizinin de reyting anlamında çok iyi yerde olmadığı net.

Ancak her iki dizinin de önümüzdeki haftadan itibaren reytinglerini yükseltmesi beklentisi fazla.