Ana sayfa Dizi Haberleri Bu gözler, Sen Çal Kapımı dizisinin bu hale düştüğünü de mi görecekti!

Bu gözler, Sen Çal Kapımı dizisinin bu hale düştüğünü de mi görecekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reytinglerin acımasızlığı bir kez daha kendisini gösterdi. Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi artık ekranda tutunamıyor… Gün değiştirmesi gibi bir ihtimal de Fox TV’nin her gün için bir dizisi olması nedeniyle imkansız olan Sen Çal Kapımı, adeta paraşütsüz düştü.

7-8 gibi reytingler aldığı geçen aydan bu yana Sen Çal Kapımı dizisinin düşüşü hayranlarının gözlerini yaşartıyor. Romantik komedi dizilerinin sezon dizileri ile karşılaştıklarında düştükleri bilinir. Ancak Sen Çal Kapımı için bu düşüş çok hızlı oldu. Bir Erkenci Kuş gibi bile dayanamadı. Aslında Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisi çok iyi bir uyum ve sinerji yakaladı. Ancak hikayenin yeterli olmaması gelinen durumun baş sorumlusu…

Sen Çal Kapımı dizisinin dün akşam yayınlanan 18. bölümünün reytinglerde yine düşüş yaşadığı ve artık alarm zilleri çalmaya başladığını görüyoruz.

Total ve AB gruplarında 3’lü reyting oranlarına doğru geri çekilme yaşayan dizi, ilk 10 yapım arasına bile giremedi. Bu durum şimdiye kadar hiç yaşanmamıştı.

Sen Çal Kapımı, ABC1 grubunda ise 4 reyting aldı ve ancak 10. sırada yer alabildi. İşlerin yolunda gitmediğini zaten haftalardır izleyiciler de sosyal medyadan duyuruyor.

Eda ve Serkan karakterlerinin anlamsız ayrılığı, dizinin neşeli halinden dram haline dönüşmesi pek de ilgi görmedi. Hatta bu durumun ilgiyi düşürdüğü bile söylenebilir.

Dizinin toparlaması için hikayenin yine ilk dönemde olduğu gibi heyecanlı ve neşeli ilerlemesi şart. Yoksa izleyiciler Fox TV’nin yaz ekranında başlayan ve çok büyük başarılar kazanan dizisine kırmızı kartı önümüzdeki haftalarda çekebilir.

11 Kasım Çarşamba günü ilk 10 program listesini aşağıda bulabilirsiniz:

Bu gözler, Sen Çal Kapımı dizisinin bu hale düştüğünü de mi görecekti! 5