Ana sayfa Dizi Haberleri Bu işte bir gariplik var! İzleyici, Yargı dizisini fena sorgulamaya başladı!

Bu işte bir gariplik var! İzleyici, Yargı dizisini fena sorgulamaya başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, iki yıllık büyük bir emeğin sonucunda ekrana geldi. Dizinin senaristi Sema Ergenekon, tam iki sene boyunca adliye koridorlarında, mahkeme salonlarında gözlemci olarak mesai harcadı.

Ortaya çıkan senaryo ise izleyicinin büyük ilgisi çekti. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’i Netflix dizisi Aşk 101’de izleyip beğenenler, bu iki oyuncuyu şimdi Yargı dizisinde yine başarılı performanslarıyla izlemeye devam ediyor.

Hikaye sağlam, oyuncuların performanslarına söylenecek söz yok! Başrollerden bol bol rol çalan yan karakterlerdeki isimler, her hafta öne çıkarak dikkatleri çekiyor. Kimi zaman dizinin Çınar’ı, kimi zaman Pars savcı, kimi zaman Engin…

Yargı dizisine son katılan isim Nergis Öztürk de başarılı performansıyla Seda karakterinde önümüzdeki haftalarda muhtemelen çok konuşturacak.

Engin’in avukat teyzesi olarak gelen Seda ile birlikte kadro zenginleşirken, hikaye de iyice merak ettirmeye başladı. Engin’in katil olduğunu artık herkes biliyor ama delil bulmak o kadar kolay olmayacak!

Bu işte bir gariplik var! İzleyici, Yargı dizisini fena sorgulamaya başladı! 16
Dizinin başında kıvırcık saçlı, sevimli, sakin, Ceylin’in birlikte çalıştığı tıfıl avukat olarak pek de dikkatleri çekmemişti Engin karakteri. Arada bir görünen, silik bir tipti.

Ancak olaylar öyle bir yere bağlandı ki Engin bir anda dizinin merkezine yerleşti! Deliller ortada olmasa da Ceylin, Ilgaz, Pars ve Eren, İnci’nin katilinin Engin olduğunu biliyor ama henüz ispatlanamıyor!

Engin ise bir insanın hayatına elleriyle son verip cesedini de götürüp çöpe atmış bir kişi olarak son derece soğukkanlı ve pişkin halleriyle izleyiciyi fena halde sinirlendiriyor!

Bu işte bir gariplik var! İzleyici, Yargı dizisini fena sorgulamaya başladı! 17

Son olarak karşı bir savaş açan Engin, teyzesi Seda’nın da yardımı ile herkesi mahvetme peşinde! Nasıl ve ne ara topladığı anlaşılmayan pek çok bilgi ile başta Ceylin ve Ilgaz olmak üzere herkesi kendisiyle birlikte yakmaya ant içti adeta!

Engin’in tek tek toplayıp verdiği bilgilerden ilki, Ilgaz ile delili yasal olmayan bir yoldan elde ettiklerini Engin’e anlattığı ses kaydı oldu. Engin’in bu bilgileri nereden topladığı ise sosyal medyada en çok tartışılan konu olmaya başladı.

İzleyiciler, babası Yekta, Savcı Pars, komiser Eren, Ilgaz Savcı ve Çınar gibi pek çok kişinin hayatını alt üst edecek bilgilere sahip olmaya başladı. Bu noktada izleyici de haklı olarak sorgulamaya başladı; “Nereden geliyor bu istihbarat?”

Bu işte bir gariplik var! İzleyici, Yargı dizisini fena sorgulamaya başladı! 18

Senaryoda bu durum boşlukta bırakılırsa, izleyici konuyu bu kez sorgulamaktan çok eleştiri dozunu yükseltmeye başlayacak! Muhtemelen böylesi sağlam bir senaryoda Sema Ergenekon, bu meselenin altını da mantıklı bir şekilde doldurmuştur! İzleyip göreceğiz…

Konuyla ilgili olarak gelen bazı yorumları aşağıda görebilirsiniz.

Bu işte bir gariplik var! İzleyici, Yargı dizisini fena sorgulamaya başladı! 19

Bu işte bir gariplik var! İzleyici, Yargı dizisini fena sorgulamaya başladı! 20

Bu işte bir gariplik var! İzleyici, Yargı dizisini fena sorgulamaya başladı! 21

Bu işte bir gariplik var! İzleyici, Yargı dizisini fena sorgulamaya başladı! 22 Bu işte bir gariplik var! İzleyici, Yargı dizisini fena sorgulamaya başladı! 23 Bu işte bir gariplik var! İzleyici, Yargı dizisini fena sorgulamaya başladı! 24 Bu işte bir gariplik var! İzleyici, Yargı dizisini fena sorgulamaya başladı! 25