Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim dizisinden ayrılmasının nedeni anlaşıldı!

Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim dizisinden ayrılmasının nedeni anlaşıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim, bu yıl ikinci sezonuyla ekrana gelmekte. Cumartesi akşamlarının dram yüklü dizisi, reytinglerde de kanalın yüzünü güldürüyor. Total’de geçtiğimiz hafta birinciliğe yerleşen dizi, zaman zaman ilk sırayı kaptırsa da dizinin kemik bir izleyicisi var.

İlk sezon hikayeyi diziyi izleyenler göz yaşları içinde ve büyük bir heyecanla takip ediyordu. Ailelerini kaybeden 4 kardeşin dram yüklü hayatları, izleyiciyi her hafta ekran başına çekmeyi başardı.

Ancak dizinin reytinglerinde yeni sezonda düşüşler yaşanmaktaydı. Bu durum, yeni bölümlerin bekleneni vermemesi ile ilgili bir durumdu. İzleyici, her hafta yutkunarak izlediği Kardeşlerim dizisinin, giderek gençlik dizisine dönüşmesinden hoşnut olmuyordu.

Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim dizisinden ayrılmasının nedeni anlaşıldı! 8

Sosyal medyada konuyla ilgili pek çok yorum yapılmaktaydı. Dizinin izleyici kaybetmeye başladığı da görülünce, bir taktik hesabı yapıldığını düşündüren ve hiç beklenmeyen bir gelişme yaşandı!

Anne ve babalarını arka arkaya kaybettikten sonra gecekonduda büyük bir hayat mücadelesi veren Ömer, Asiye, Emel ve Kadir kardeşlerin hayatları, zamanla düzene girdi ve dizinin konusu, gençler arasındaki aşk hikayeleriyle doldurulmaya başlandı.

Bu durum da bir kesim izleyiciyi pek tatmin etmediği gibi eleştirilere de neden oldu. Tam da izleyenlerin diziyle ilgili bu eleştirileri yoğunlaşmışken ve reytinglerde daha aşağı sıralara düşüşler yaşanırken Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterinin ölmesi ile büyük bir ters köşe yaşatıldı!

Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim dizisinden ayrılmasının nedeni anlaşıldı! 9

Şimdi dizi, izleyicinin yine göz yaşları içinde takip edeceği bir başka eksene kaymış oldu! Çok sevilen bir karakter ve onu oynayan Halit Özgür Sarı’nın diziden ayrılışı üzse de diziye böylesi bir dram hikayesi yeniden kondurularak akıllı bir taktikle giden ya da gitme ihtimali olan izleyici bir anda yeniden merkeze çekildi!

Senaristlerin bu taktiği işe yaramış olacak ki dizide Kadir ve kız arkadaşı Melisa’nın (Damlasu İkizoğlu) ani ayrılıkları ile birlikte Kardeşlerim dizisi, eski çizgisine geri döndü! Bu kez anne babalarının ardından bir kardeşlerini de kaybeden Emel, Ömer ve Asiye’nin, kendilerini kollayacak, koruyacak bir abileri olmadan hayata nasıl tutunacaklarını izleyeceğiz…

Bakalım bu taktik diziyi daha ne kadar götürecek? Başka karakterleri de feda etmeden Kardeşlerim dizisinin sezon sonuna kadar reyting başarısını koruyup koruyamayacağını hep birlikte göreceğiz…