Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’in, Hercai’den sonra Destan’da herkesi şaşkına çeviren sahneleri!

Ebru Şahin’in, Hercai’den sonra Destan’da herkesi şaşkına çeviren sahneleri!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Oyuncu Ebru Şahin, daha önce başka dizilerde de rol almış olmasına karşılık, Atv’nin Hercai dizisi ile parladı. İlk başrolünde Akın Akınözü ile kamera karşısına geçen genç oyuncu, Reyyan karakteri ile milyonların gönlünde taht kurdu.

Naif, iyilik timsali Reyyan’dan sonra izleyici onu bu kez Destan dizisinde izliyor. Yine Atv ekranlarında yayınlanan bir başka iddialı yapım olan Destan dizisi, bu hafta ilk bölümü ile ekrandaydı.

Salı akşamları yayınlanacak olan Destan dizisinde, Türkler’in İslamiyet’ten önceki dönemlerde geçen hikayede Ebru Şahin, bu kez Akkız ismi ile ekrana geldi.

Aylardır titizlikle sürdürülen hazırlıkların ardından Destan dizisi daha ilk bölümünde izleyiciyi yakalamayı başardı. Birinci bölümüyle reytinglerde de ilk sıraya yerleşen Destan’da Ebru Şahin, bambaşka bir şekilde izleyici karşısına çıktı.

Ebru Şahin'in, Hercai'den sonra Destan'da herkesi şaşkına çeviren sahneleri! 13

Hercai dizisinde bol bol at sırtında görmeye alışmıştı izleyici Ebru Şahin’i. Ancak görünen o ki dizi öncesi hazırlıklarda oyuncu yeni biniş teknikleri öğrenmiş ve çok daha ustalıkla ata binmekte.

Bir dövüş sahnesinde Ebru Şahin’in ustalıkla yaptığı hareketler ise izleyiciyi hem şaşırttı hem de takdir topladı. Ebru Şahin’in dönem kıyafetleri içindeki hali büyük beğeni toplarken, dövüş sahnesi en dikkat çeken sahnelerden biriydi. At üzerinde ok attığı anlar ise oyuncunun kendisini ne kadar geliştiğinin ayrıca bir göstergesiydi.

İşte o dövüş sahnesi:

Saçından ayakkabısına kadar özenli bir çalışmanın ürünü olan dönem kıyafetleri içinde, üzerindeki aksesuarları, alnındaki deriden yapılmış kurt kafası, giydiği tüm kıyafetleriyle Ebru Şahin, diziye damgasını vurdu.

Destansı bir hikayenin cesur, gözü pek, savaşçı kadını olarak izleyici karşısına çıkan Ebru Şahin’in dizinin hazırlık sürecinde dersine iyi çalıştığı konuşmasından, duruşundan, at binme, dövüş gibi zorlu sahnelerin üstesinden başarıyla gelmesinden anlaşılmakta.

Ebru Şahin'in, Hercai'den sonra Destan'da herkesi şaşkına çeviren sahneleri! 14

Oyuncunun bu zorlu yolculuğun daha ilk adımında izleyiciden büyük takdir topladığı sosyal medyada yapılan yorumlara da yansımakta. Diziyi izleyenler, Ebru Şahin’i çok başarılı bulduklarını söylüyor sıklıkla.

Ekranda sürekli erkek egemen dizilerde erkek kahramanlardan sonra Destan dizisinde bir kadın kahramanın yer alması da izleyici açısından heyecan yaratan bir durum oluşturdu. Dizide aktif bir şekilde ok atan, kılıç kullanan Ebru Şahin, “çift başlı kurt” olarak anılan Akkız’a hayat vermekte.

Ebru Şahin'in, Hercai'den sonra Destan'da herkesi şaşkına çeviren sahneleri! 15

8. yüzyılda Orta Asya’da geçen dizinin yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in yaptığı; senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı Destan’ın başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli üstleniyor.

Ebru Şahin'in, Hercai'den sonra Destan'da herkesi şaşkına çeviren sahneleri! 16

İlk bölümü tüm oyuncular ve ekip birlikte izledi. Ebru Şahin, o özel geceden fotoğraflar paylaşırken, dizide kendisine arkadaşlık eden Kurt’la çekilen bir pozunu da paylaştı ve sevimli dostunu da unutmadı.

Ebru Şahin'in, Hercai'den sonra Destan'da herkesi şaşkına çeviren sahneleri! 17

Gelen reyting birinciliği için de izleyiciye böyle teşekkür etti oyuncu…

Ebru Şahin'in, Hercai'den sonra Destan'da herkesi şaşkına çeviren sahneleri! 18

Başarılı oyuncu, dizinin ilk bölümüyle ilgili heyecanını da instagram sayfasından aşağıdaki sözlerle ifade etti…

Ebru Şahin'in, Hercai'den sonra Destan'da herkesi şaşkına çeviren sahneleri! 19