Ana sayfa Dizi Haberleri Bu kadar da olur mu? sorusunu sorduracak yeni dizi Ayazın Sonu Güneş’in hikayesi, oyuncuları, detayları!

Bu kadar da olur mu? sorusunu sorduracak yeni dizi Ayazın Sonu Güneş’in hikayesi, oyuncuları, detayları!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yepyeni bir aşk ve intikam dizisi başlıyor. 22 Temmuz Pazartesi günü 16.00’dan itibaren hafta içi yayınlanacak olan günlük dizinin ismi Ayazın Sonu Güneş olarak belirlendi.

Dizinin başrollerinde iki genç oyuncu bulunuyor. Birand Tunca’nın Ayaz, Hira Koyuncuoğlu’nun Güneş karakterine hayat verdiği günlük dizinin dikkat çeken bir hikayesi bulunuyor.

“Ayazın Sonu Güneş” dizisinde, iki gencin bir cinayet girişimi sonucu kesişen ve değişen hayatları seyirci ile buluşacak.

Yayınlanan tanıtım filmleri ile olduğu kadar kadrosuyla da izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran dizinin başrol erkek oyuncusu olan Birand Tunca, hikayenin izleyicileri ekrana çekecek düzeyde olduğunu anlattı.

Diziye adını veren karakterlerden Ayaz’ı canlandıran Birand Tunca, duygularını şu sözlerle anlattı:

“Öncelikle çok heyecanlıyım. Umarım seyircimiz bu hikâyeyi sever. Hayata baktığımızda bazı olaylar vardır ‘Bu kadarda olur mu’ diyeceğimiz? İlişkiler, intikam hırsları, imkânsız aşklar… İnsanların amaçları uğruna neler yapabileceklerini izleyeceğiz. Heyecanlı, sonunu merak ettiğimiz hikayelerimiz olacak. Kısacası bizlerde çok heyecanlıyız.”

Yıllarca kalbine ördüğü duvarların ardında yaşamaya alışmış olan Ayaz, Güneş’in varlığı ile bu duvarları yıkacak.

Ancak Güneş, hisleri ve intikamı arasında kalmaktan kurtulamayacak.

Sırlarla örülmüş bir yolculuğun içinde bir savaş verecek olan Ayaz ve Güneş’in kurtuluşları da esaretleri de aşk olacaktır.

Kanal D’nin yeni günlük dizisi son dönemde yeni dizinin ekranlara gelmemesi nedeniyle birçok izleyicinin dikkatini çekti.

Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe Yanardağ, Necat Bayar, Birgül Ulusoy, Mutlunur Lafçı, Selim Makaroğlu, Bülent Fil gibi usta oyuncuları kadrosunda barındıran dizi, genç yetenekleri ile de dikkat çekiyor.

Dilara Gül Demiral, Suyumbige Dadalı, Elif Hilal Yalçın, Ahmet Can Nurman, Aysel Nur Cin, Elif Karagöz ve Batuhan Sel’in kadroda yer aldığı dizi, hafta içi her gün yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkacak.